Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LOTTIE LONDON

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LOTTIE LONDON

Lottie London

Lottie London er et univers af farvestrålende makeup, hvor hver dag er en fest, og hvor du kan være sikker på at blive klar til ethvert selfie. Det er brandet til cool piger med kant.

Lottie London sikrer dig en makeup pung fuld af farvestrålende pensler og børster, makeup og tilbehør. Med makeup fra Lotti London kan du kreere din yndlingsbloggers look. Deres produkter er nemlig inspireret af de kendte, af sociale medier, bloggere og hvad de ellers ser i gadebilledet. Resultatet heraf er insta-venlige produkter, der omfavner det at være en beauty junkie.

Lottie London er desuden vegansk og ikke testet på dyr, så du kan være ganske tryg ved at købe makeup og tilbehør fra Lottie London.

Billige makeup fra Lottie London

Makeup fra Lottie London er farvestrålende makeup der er til at betale, og du finder hele vores udvalg af det lækre engelske brand lige her på siden. Vi har for eksempel et stort udvalg af makeupbrøster- og pensler, som er nødvendigt i enhver makeuppung. De har forskellige farver afhængig af hvad de skal bruges til, hvorfor de er nemmere at finde. Farverne kan man ikke andet end blive i godt humør af.

Vi har desuden et stort udvalg af tilbehør, såsom pincet, øjenvippebukker, spejle og makeupsvampe. Alt hvad du skal bruge til at lave det komplette look faktisk, også når du er på farten.

Highlighter fra Lottie London

Nogle af de produkter som især er populære fra Lottie London er de fantastiske highlightere. De kommer i en stift, så de er nemme at påføre, og det er nemt at have den med på farten, så du lige kan shine looket op i løbet af dagen. De har de flotteste shimmereffekter, så kindbenene, næseryggen osv kan skinne om kap,. og det elsker vi!

Bring farver ind i din hverdag med Lottie London, fordi alting ikke behøver være så seriøst. Leg dig frem til forskellige looks, og vær altid klar til et selfie. Der er også noget at smile af, når du finder det så billigt her!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus