Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LONGO

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LONGO

Longo

Longo og LongoVital er danskernes foretrukne vitaminpillemærke, og har eksisteret siden 1974. Longo er et dansk mærke og kendt for sine kvalitetsprodukter. LongoVital indeholder fuld dagsdosis af de vigtigste vitaminer og en unik kombination af 6 urter. Her på siden kan du finde vores store udvalg af vitaminer og mineraler fra Longo og LongoVital billigt.

LongoVital serien indeholder de vigtigste vitaminer du har brug for, og en kombination af urter, der blandt andet hjælper immunforsvaret. Der er flere forskellige slags i serien, der passer til ethvert tidspunkt i livet og behov.

Longo serien består af kosttilskud med specifikke mineraler, der hjælper kroppen til at fungere normalt og også findes i flere forskellige varianter, alt efter hvilket behov man har. LongoVital har lanceret serien Longo, som består af de mest benyttede kosttilskud, som er udviklet til at dække kroppens behov ind.

Derfor skal du tage Longo

Det kan især være vigtigt at tage vitaminer og mineraler i vinterhalvåret, da man her generelt ikke er lige så god til at spise så varieret og sundt, som man er i sommerhalvåret. Desuden får vi ikke d-vitamin fra solen om vinteren, som kan påvirke vores overskud i hverdagen. Derudover kan du i perioder opleve, at det er en god idé at styrke immunforsvaret, så du for eksempel slipper for forkølelse og ondt i halsen.

Med Longo serien er du sikret, at din krop får det den har brug for, når du i perioder ikke får spist varieret nok. Kroppen har brug for vitaminer og mineraler for at kunne yde 100%, hvorfor det altid kan være en god idé at supplere kosten op med en vitaminpille.

Hvis du for eksempel ikke spiser nok fed fisk, kan det være en god idé at tage nogle omega-3 fiskeolie kapsler, som hjælper til normal funktion af hjerne og hjerte.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK