Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LITTLE SIBERICA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LITTLE SIBERICA

Little Siberica

Little Siberica er en serie af økologiske hudpleje produkter til babyer og børn fra det kendte økologiske brand Natura Siberica. Little Siberica serien består af skånsomme produkter til babypleje og cremer specielt udviklet til børns sarte hud. Little Siberica har allerede vundet flere priser for deres økologiske hudpleje serier til babyer som indeholder milde og skånsomme ingredienser der kan pleje babyens hud og bevare hudens blødhed.

Økologisk babypleje og shampoo til børn fra Little Siberica

Little Siberica har lavet en rigtig god økologisk børneshampoo som gør håret blødt og let at rede ud. Derudover er Little Siberica brandet ensbetydende med moderne, mild baby hudpleje og børneprodukter som er økologisk certificerede, og som lever op til de strenge krav som moderne forældre stiller til deres børns hudpleje produkter. Med Little Siberica kan du som forælder føle dig sikker på at dit barn får de mest skånsomme og milde babyprodukter som også er økologiske og baseret på naturlige ingredienser. Little Siberica er en ny baby hudplejeserie som allerede bliver spået en stor succes som mange forældres foretrukne babypleje brand. Især i England har Little Siberica babyolien og Little Siberica baby shampoo vundet flere awards for sine skånsomme formler og gode effekter på babyers sarte hud. Er du i tvivl om hvilke renseprodukter og hudpleje produkter du skal bruge til din baby, er Little Siberica et rigtig godt brand at vælge. Little Siberica har alt fra baby massage olie, babysæbe og og babysalve til bleskift, til baby cremer og den særlige Little Siberica læbepomade til børn som kan beskytte børns læber mod frostskader og udtørring i vinterkulden.

Gaver til gravide og nyfødte forældre

Det er blevet meget moderne at afholde et babyshower for den gravide kvinde, og fejre den lille nye baby som er på vej, med en fin gave til den kommende mor. Mangler du en gave til den gravide eller til de nybagte forældre, så er den luksuriøse, nye plejeserie til babyer fra Little Siberica en oplagt gaveide. Little Siberica hudpleje serien kommer i en fin, hvid emballage som understreger brandets renhed og skånsomme indhold. Little Siberica er parfumefri og fri for parabener, og indeholder naturlige, økologiske ingredienser til det lille barns sarte hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus