Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LISTERINE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LISTERINE

Listerine

Listerine er mærket du skal ty til hvis du lider af dårlig ånde eller blot vil forbedre din mundhygiejne. Historien om Listerine begynder allerede i 1879 hvor Joseph Lawrence og Jordan Lambert udviklede et antiseptisk middel der hurtigt viste sig at være særligt effektivt inden for tandplejen til at bekæmpe plak og dårlig ånde.

I dag er Listerine et af de allermest anvendte og anbefalede mundskyl produkter i verden og Listerine er blevet tildelt internationale kvalitetsstempler for sin veldokumenterede evne til at fjerne plak fra tænderne. Siden sin banebrydende begyndelse for over 130 år siden, er Listerine mundskyl blevet anvendt af over en milliard mennesker!

Hvordan virker Listerine mundskyl?

Det er veldokumenteret at Listerine indeholder en meget effektiv formel som fjerner mundens bakterier. Det er ikke altid at det blot er nok at børste tænderne for at få bugt med bakterieflora. Tandbørsten er simpelthen ikke i stand til at nå alle steder i munden. Her er det at Listerine mundskyl kommer ind i billedet. Listerine er et super effektivt supplement til din daglige tandbørstning. Med sin flydende form kan Listerine mundskyl komme rundt alle de steder i munden som tandbørsten har svært ved at nå. Det kan f.eks. være mellem tænderne, på tungen og dybt ned i tandkødet.

Som et af mottoerne fra Listerine lyder: Tandbørsten tager det meste - Listerine tager resten. Brug din Listerine mundskyl som en sikkerhed for at du hver dag får fjernet alle bakterier fra munden og får bugt med al den plak som ellers har tendens til at sætte sig på tænderne og hobe sig op.

Der findes mange forskellige Listerine mundskyl. Blandt de mest populære kan nævnes Listerine Coolmint, Listerine Total Care, Original og mange flere. Smagen varierer, men de har alle det tilfælles at de giver frisk ånde, beskytter mod tandkødsbetændelse og fjerner bakterier og plak.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus