Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LIP SMACKER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LIP SMACKER

Lip Smacker

At have tørre læber er altid en ubehagelig oplevelse og særligt om vinteren kan de tørre læber være svære at komme af med. Lip Smacker har udviklet en række forskellige læbepomader, som gør det nemt altid at have en læbepomade med på farten, så du hurtigt og enkelt kan give dine læber den pleje, som de har brug for.  

Læbepomade fra Lip Smacker 

Chupa Chups Party Pack fra Lip Smacker indeholder hele 8 forskellige læbepomader, som er tilsat hver deres unikke og behagelige duft. I pakken vil du blandt andet finde læbepomader med en duft af jordbær, vandmelon, vanilje-cola, æble, hindbær og appelsin. Med de mange forskellige dufte, kan du være sikker på at finde en duft, der passer til netop dig. Ønsker du at variere mellem duftene fra dag til dag, er dette også en mulighed. Hav altid en læbepomade fra Lip Smacker med i tasken, i bilen eller stående på kontoret, så er du sikret bløde og lækre læber døgnet rundt. Udover den behagelige duft komme de 8 læbepomader i hver deres unikke design, som tilfører Chupa Chups Party Pack mere personlighed. 

Gavesæt fra Lip Smacker

Er du på udkig efter en fin gave til en yngre pige, så er Coco Cola Cup Tin Balms og Lip Smacker Frozen Tin Lip Balms perfekt som en sød gaveide. Coco Cola Cup Tin Balms kommer i en fin æske, som forestiller en cola. Indeni gemmer sig 6 velduftende læbepomader, som blandt andet indeholder duften af cola, vanilje og kirsebær. I Lip Smacker Frozen Tin Lip Balms får du ligeledes en lille æske med 6 fantastiske læbepomader, hvor hver læbepomade er designet med et billede af hver af de animationsfigurer, der er med i den populære film, Frozen. 


Både Coco Cola Cup Tin Balms og Lip Smacker Frozen Tin Lip Balms er den perfekte gave til en yngre pige, som eventuelt er for ung til at gå med makeup, men som kan nyde godt af de fine læbepomader. Find udvalget af Lip Smacker produkter her på Luxplus til små og overkommelige priser.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus