Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LIBRESSE

Besparelsen er udregnet i forhold til markedsprisen. Priserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LIBRESSE

Libresse
Libresse er et brand, der er kendt verden over. Libresse producerer bind og andre hygiejneprodukter til kvinder. Libresse er kendt for deres produkter i høj kvalitet og funktionalitet. Det kommer til udtryk i mærkets popularitet gennem årtier, ligesom Libresse har været med til at starte flere oplysningskampagner om menstruation og fertilitet i særligt fattige lande.

Libresse er dedikeret til,at gøre det komfortabelt at have menstruation, og at det skal være muligt at have en kjole, en nederdel eller jeans på, præcis som man ville gøre resten af måneden hvor man ikke har menstruation. Deres inspiration er kvinder og deres påklædning. Målet er, at deres produkter skal føles som noget du tager på, og ikke bare noget du bruger, hvorfor komfortabilitet er et af hovedordene hos Libresse.

Moderselskabet bag Libresse hedder Svenske Cellulose Aktiebolaget, i daglig tale bare kaldet SCA, er et globalt hygiejne- og skovindustriforetagende. Under SCAs paraply hører også kendte brands som Tena, og Libero.

Libresse har lavet mange forskellige slags bind, da det kommer an på faktorer som alder, blødningsmængde, hvor du er i din cyklus osv. Derfor har Libresse lavet bind der spænder fra at være ultra tynde trusseindlæg, til natbind der er ekstra lange og absorberende.

Billige Libresse Bind


Her hos Luxplus har vi naturligvis bind fra Libresse, som passer til ethvert behov og til hvilken som helst påklædning. Så frem med de stramme kjoler og nederdele, selvom du har menstruation.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK