Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LIBRESSE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LIBRESSE

Libresse

Libresse er blevet kendt verden over for deres mange hygiejneprodukter til kvinder. Libresse er også kendt under navnet Bodyform og har i årevis produceret bind og andre hygiejneprodukter til kvinder der bygger på grundig ekspertise og tests. Libresse er derfor også blevet særligt kendt for deres produkters høje kvalitet og funktionalitet. En kvalitet som tydeligt kommer til udtryk i mærkets populære sortiment af bind, natbind og Libresse trusseindlæg.
Libresse har også været med til at starte flere oplysningskampagner om menstruation og fertilitet i særligt fattige lande.
Libresse gør et dedikeret stykke arbejde at gøre det komfortabelt at have menstruation, og gør det muligt at have en kjole, en nederdel eller jeans på, præcis som man ville gøre resten af måneden hvor man ikke har menstruation. Deres inspiration er kvinder og deres påklædning. Målet er at deres produkter i form af bind eller trusseindlæg skal føles som noget du tager på, og ikke bare noget du bruger, hvorfor komfortabilitet er et af hovedordene hos Libresse.

BILLIGE LIBRESSE BIND

Libresse har lavet mange forskellige slags bind. Når du skal vælge den rigtige type af bind er der mange faktorer som spiller ind. Faktorer som alder, blødningsmængde, hvor du er i din cyklus osv. spiller alt sammen ind på valget af bind og trusseindlæg. Derfor har Libresse lavet bind der spænder fra at være ultra tynde trusseindlæg, til tykke, ekstra sugende natbind der er ekstra lange og absorberende.
Det er dermed heller ikke sikkert at du skal bruge den samme slags bind gennem hele din menstruation. Der vil ofte være en kraftigere blødning i de første dage af din menstruationsperiode og her kan det være nødvendigt at bruge et ekstra sugende bind, og de dage hvor blødningen bliver lettere og nærmest er overstået, kan du så gå over til at bruge et bind med en normal sugeevne eller til sidst måske blot et libresse trusseindlæg.
Her på siden har vi mange forskellige typer bind og trusseindlæg fra Libresse, som netop passer til ethvert behov og til hvilken som helst påklædning. Så frem med de stramme kjoler og nederdele, selvom du har menstruation.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.