Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LANVIN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LANVIN

Lanvin

I år 1889 startede Jeanne Lanvin som blot 22 årig sin egen butik i hjertet af Paris. Hun havde netop afsluttet tiden som lærling og var nu klar til at skabe eget brand. Jeanne Lanvins talent blev hurtigt spottet og efter få år var Jeanne Lanvin i gang med at skabe kjoler til velhavende europæere og deres børn. Lanvin er i dag et af de ældste modehuse der findes, med en rig historie og stadig voksende succes. Det ekslusive modehus har i nyere tid markeret sig med foto af Michelle Obama iført Lanvin sneakers, samt designsamarbejdet mellem H&M og Lanvin i 2010. Hvad angår parfumer er Marry Me, Jeanne Lanvin og Eclat d’Arpege blandt de mest populære. 

Eclat D’Arpege fra Lanvin

Lanvin har gennem årene skabt rigtig mange velduftende parfumer, som er en sand fornøjelse at omgive sig med for din lugtesans. Er du kvinde kan du eksempelvis nyde godt af den skønne Eclat D’Arpege, som er en lækker duft, der kaster fantastiske noter efter sig af både blomster og frugt. Det er den perfekte kombination af herlige duftnoter, som tilsammen giver en feminin aroma. I Eclat D’Arpege findes noter såsom ferskenblomster, grøn te, blåregn, musk, ambra og cedertræ. Udover denne luksuriøse og svalende duft finder du også andre herlige varianter på Luxplus som du med garanti også vil finde fantastiske. Der er altså rig mulighed for at finde din nye yndlings parfume blandt sortimentet fra Lanvin. 

Lanvin parfumer til mænd 

Er du mand eller vil du glæde en mand du holder af, så kan du på Luxplus finde den skønneste duft til dig selv eller den helt rette gaveide. Forærer du en lækker maskulin duft i gave, kan du aldrig gå helt galt i byen. Lanvin har i mange år skabt dufte og er derfor nogle af de mest populære producenter på markedet, som virkelig ved, hvad de har med at gøre. Dette er i den grad til at tage at føle på, når du får en af deres delikate parfumer i hånden, hvor både flakon, design og valg af duftnoter er udvalgt nøje. 


Se udvalget igennem her på siden og find din Lanvin favorit.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus