Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LANVIN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LANVIN

Lanvin
Lanvin er et klassisk Parisisk modehus der daterer helt tilbage til 1889. Efter få år var stifteren Jeanne Lanvin igang med at skabe kjoler til velhavende europæere og især deres børn. Modehuset er i dag det ældste igangværende modehus og har i nyere tid markeret sig med foto af Michelle Obama iført Lanvin sneakers, samt designsamarbejdet mellem H&M og Lanvin i 2010. Parfumemæssigt er Marry Me, Jeanne Lanvin og Eclat d’Arpege blandt de mest populære.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.