Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LABEL.M

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LABEL.M

Label.m

Det London-baserede Label.m er hurtigt blevet en af verdens mest anerkendte producenter af hårprodukter siden grundlæggelsen i 2005. Label.m er i dag en officiel leverandør af stylingprodukter til London Fashion Week - en af verdens største modebegivenheder. Ud over denne anerkendelse har mærket vundet en bred vifte af priser for sine banebrydende hårstyling- og hårplejeprodukter. Label.m er inspireret af den internationale modescene, og har til formål at inspirere og stimulere kreativiteten hos professionelle stylister og kunder over hele verden.

Label.ms hårprodukter er udviklet af frisører til frisører, og produkterne er baseret på naturlige ingredienser og æteriske olier. Dette kombineret med udviklernes mangeårige erfaring og Label.ms revolutionerende teknologier er Label.m hårprodukter i verdensklasse.

Label.m tørshampoo

Dette afspejles ikke mindst i Label.ms tørshampoo, som hurtigt er blevet anerkendt som en af ??verdens bedste tørshampooer. Label.m tørshampooer fås i en række forskellige varianter, der bruges backstage til modeshows og på photoshoots rundt om i verden, hvor virkelig god tørshampoo er afgørende for hurtigt det er muligt at kunne genopfriske en frisure.

I Danmark er Label.m tørshampoo brandets mest kendte produkt, og det er ikke uden grund. Indholdet i Label.m tørshampoo består af naturlige koncentrater, der absorberer fedt og snavs for et resultat så tæt på nyvasket hår, du kan komme. Skift til tørshampoo fra Label.m, og sig farvel til tørshampoo, der efterlader hvide belægninger og klumper i håret.

Køb Label.m billigt hos Luxplus

Der er kun få butikker i Danmark, der har sådan et komplet sortiment af Label.m som vi har. Hos os kan du nemlig finde alt fra hårplejeprodukter som shampoo, balsam, hårmaske og tørshampoo til stylingprodukter som hårvoks, hårspray og hårgele.

Den bedste forhandler af Label.m produkter

Vi kan stolt sige, at vi er vores medlemmers oplagte Label.m forhandler. Udover at udvalget af hårprodukter fra Label.m er utrolig bredt, er priserne hos Luxplus presset helt i bund. Hvis du leder efter en Label.m forhandler med en bred vifte af produkter til fantastiske priser, så behøver du ikke lede mere.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus