Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

L.A.B.2

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

L.A.B.2

L.A.B.2

L.A.B.2 er et kosmetikmærke, som lever og ånder for skønhedsprodukter. L.A.B.2 er et energisk og ungt brand, der gennem meget prisvenlige og billige makeup-værktøjer søger at forbedre og forenkle din skønhedsrutine. L.A.B.2's produkter er udviklet og produceret i høj kvalitet med øje for funktion og med fokus på genanvendelighed til gavn for miljøet.

Billige makeup-svampe fra L.A.B.2 på Luxplus

Et af L.A.B.2's bedstsælgende produkter er de populære gelsvampe. Gelsvampene fås i dråbe-, oval- og cirkel-form. Gelsvampene er fantastiske til påføring af makeup, fordi de ikke opsuger våde produkter som concealer og foundation, men lader dig fordele hele produktet ud på huden. Desuden er makeup-gelsvampene meget nemme og meget hurtige at rengøre. Dette giver en forbedret hygiejne under din makeup-påføring og reducerer chancerne for tilfælde af uren og irriteret hud. Svampene er bløde og meget holdbare i forhold til almindelige makeupsvampe og her hos Luxplus kan du få dem til en fantastisk lav pris. Prøv de forskellige former og se hvilken der passer dig bedst, ud fra hvilken type makeup du plejer at påføre.

Rene makeup-børster med L.A.B.2

Udover makeupsvampe tilbyder L.A.B.2 også et innovativt produkt til rensning af dine makeuppensler og børster. En god hygiejne er meget vigtig, hvis du bruger makeup til hverdag, da dine makeupbørster og makeuppensler fanger bakterier fra huden og fra din makeup, samt får en ringere evne til at give et flot resultat, hvis de ikke renses regelmæssigt. Til rens af makeupbørster anbefales det, at anvende en sæbe udviklet hertil, men babyshampoo eller mild håndsæbe kan også klare tricket i en snæver vending. L.A.B.2 Brush It Off Makeup Brush Cleansing Pad er et renseværktøj til makeuppensler og svampe. Gør dine børster og svampe våde, påfør sæbe på rensemåtten og skrub penslen grundigt mod rillerne. Den gamle makeup vil hurtigt slippe børsten og kan skylles ren påny. Herefter skal børsten have tid til at tørre helt igennem. Du kan også rense dine makeupsvampe på rensemåtten fra L.A.B.2, du skal blot være opmærksom på at være forsigtig, når du skrubber svampen, så du ikke ødelægger dens struktur. L.A.B.2's produkter kan bruges igen og igen og til den billige pris går du ikke galt i byen. Prøv noget nyt og få en flot makeup med L.A.B.2.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus