Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KRANZ

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KRANZ

Kranz

Smykkefirmaet Kranz blev etableret i 2015, og kan fås i Danmark, Sverige og Norge. Martin Kranz var fra 2003-2007 den ene del af det kendte smykkebrand Kranz og Ziegler, men er altså startet for sig selv efterfølgende. Kranz er også kommet godt fra start og gik fra 0 til 156 butikker på et år, fordi Martin Kranz har et kæmpe netværk i branchen.

Smykker i ægte materialer

Kranz’ er lig med stilfulde og moderne smykker, som er lavet af ægte materialer. Smykkerne er for eksempel lavet af forgyldt stål, rosaguld stål, sort stål og almindelig stål.

Fordelene ved at bruge stål er, at det smykkerne holder længe, og at de holder sig skinnende længere tid. Stål er desuden et materiale der er meget solidt, og smykkerne kan dermed tåle lidt og holde godt.

Smykker af høj kvalitet til en god pris

Kranz ligger i et segment der hedder “affordable luxury”, som betyder at man får kvalitet til en god pris, når man køber smykker fra Kranz. Man har derfor også råd til mere, og det er jo altid dejligt.

Kranz ringe

Kranz designet både ringe, øreringe, halskæder og armbånd. Lad os starte med den første, nemlig ringe. Kranz har designet ringe til enhver smag, både i stål, forgyldt, sort og rosaguld. Designet er enkelt og stilrent, og fås med en eller flere rækker med zirkoniasten. Måske den helt enkle og smukke 1 row ring er lige noget for dig, med dens tidløse design. Eller er du mere til Kranz’ 2 row ringe, der er lidt bredere og har to rækker med zirkoniasten?Der er mange at vælge mellem i hvert fald, så det er virkelig kun et spørgsmål om hvilken der appellerer mest til dig og din stil. Ringene er både smukke på lillefingeren, ringfingeren. Hvis du ønsker lidt mere kant til looket kan du bruge dem på langefingeren eller pegefingeren.

Kranz smykker

Som med ringene er også øreringe, halskæder og armbånd fra Kranz er designet tidløst, enkelt og smukt. Lige fra de smukke tennisarmbånd med zirkoniasten til halskæderne med de runde vedhæng i.

Billige smykker fra Kranz

Lige her på siden finde du vores udvalg af de lækre smykker fra Kranz billigt. Vi har gjort det endnu billigere at købe smykker af god kvalitet. Shop dem her.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus