Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KLEENEX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KLEENEX

Kleenex
Kleenex er et verdenskendt brand som producerer lommetørklæder i små enkelte pakker til at have med i lommen, eller i de ikoniske og smarte Kleenex pakker hvor du kan trække et papir op når du har brug for det. Kleenex lommetørklæder er uundværlige i ethvert hjem til hurtigt at kunne komme den snottede næse til livs, tørre de grædende øjne eller hurtigt tørre en spildt plet op. Hvem har ikke set en film hvor de verdenskendte Kleenex servietter bliver brugt til at tørre heltindens øjne. Kleenex er blevet populære pga. servietternes gode sugeevne og praktiske udformning. Kleenex er en fast del af indholdet i enhver kvindetaske og skal du på ferie, skal du huske at have en lille pakke Kleenex med i lommen. Man ved aldrig hvornår man får brug for Kleenex til at pudse næsen eller tørre fingrene med.

Billige Kleenex lommetørklæder i praktiske pakker

Kleenex findes her i den originale version af de kendte Kleenex Original Lommetørklæder, eller Kleenex Sensitive Tissues specielt udviklet til sart og allergisk hud, og som er milde mod den sarte hud omkring næsen som godt kan blive generet og øm under en slem forkølelse hvor du pudser næsen ekstra meget. Prøv også Kleenex Balsam der er tilsat en skånende balsam der gør servietten ekstra blød og skånsom så din næse ikke bliver rød og irriteret når du pudser den. Sidst men ikke mindst findes Kleenex Ultra Soft som er lommetørklæder som er fremstillet af et ekstra blødt materiale der ligesom de kendte Kleenex Balsam skåner den sarte og tynde hud omkring næseområdet så du ikke bliver rød og slider huden hver gang du pudser næse.

Hav altid en pakke Kleenex stående på dit toiletbord

Er du forkølet, er Kleenex lommetørklæder fuldstændig uundværlige. Køb dine Kleenex servietter i små praktiske pakker som er lige til at have med i lommen, eller køb en Kleenex tissues box som kan stå på dit bord så du altid har en serviet lige ved hånden.
Til småbørnsfamilien er Kleenex også et absolut musthave. Til den snottede næse, de snavsede børnefingre eller mælken der blev spildt, er Kleenex klar til at hjælpe.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.