Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KIT KAT

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KIT KAT

Kit Kat

“Have a break, have a Kitkat” - ja tak. Sloganet der var på alles læber gennem 90’erne, og som stadig er hvad mange af os forbinder med Kitkat. Faktisk er det så indprentet i hjernen hos nogle af os, at vi ikke kun siger Kitkat, men hver gang siger hele sloganet. Det har virkelig været effektiv markedsføring.

Men det er også den store og succesfulde virksomhed Nestle, der står bag Kitkat. Nestle producerer, udover at producere Kitkat, produkter inden for blandt andet børnemad, morgenmad og drikkevarer.

Kitkat chokolade

Det er ikke kun på grund af det catchy slogan, at vi elsker Kitkat. Kitkat er overtrukket med chokolade, hvilket i sig selv er nok til, at vi til enhver tid ville købe den. Men indeni er der sprød og knasende kiks, hvilket må siges at være en af de bedste kombinationer nogensinde.

Du kan nemt dele din Kitkat med andre - hvis du vil, fordi den er lavet som aflange stykker, der kan brækkes fra hinanden til mindre bidder. Kitkats kommer både som “4 fingers” og “2 fingers”, som indikerer hvor mange af de her aflange stykker der er i en pakke. De er desuden lavet både med mørk, lys og hvid chokolade, de har med andre ord sørget for at der er noget for enhver smag.

Billige Kitkats både til børn og voksne

Kitkats er chokolade til både børn og voksne. Kombinationen af chokolade og kiks er nemlig aldrig noget, man bliver for gammel til. Vi har samlet vores udvalg af lækre Kitkats her på siden til rigtig gode priser.

Kitkat i miniudgave, som primært er dem vi har hos os, har den fordel, at du nemt kan kaste en eller flere i tasken på vej ud af døren, så du har noget til at tage den lille (lækker)sult, der unægteligt kommer i løbet af dagen. De er desuden rigtig gode at give til ungerne i bilen, når der skal være ro på bagsædet. Nogle gange er det bare mere effektivt med chokolade end gulerødder.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.