Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KIMS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KIMS

Kims

KiMs er i dag en del af Orkla Confectionery & Snack Danmark, som udover KiMs og ejer alverdens andre velkendte brands. Listen af brands er både meget lang og meget bred, og omfatter udover chips for eksempel også hygiejneprodukter og tandplejeprodukter.

Men virksomheden blev faktisk etableret i 1961 af Odense Marcipanfabrik, der under navnet KiMs producerede saltede peanuts. I løbet af årene er der dog kommet mange andre snacks, chips og nødder til.

KiMs er dog efterhånden kendt for mere end deres lækres chips og snacks. De har skabt et univers omkring den arrogante Jørgen, og har dermed været den første danske virksomhed til at skabe historiefortællende reklamer. Jørgen har været på skærmen siden 1997 og dermed også den figur der har levet længst i en reklame.

KiMs chips

“KiMs - når du er sulten for sjov” er sloganet alle kan huske. Og der er noget om det, for KiMs er yderst velegnet til hyggelige, sjove og finurlige aftener med familien eller andre du holder af. Og ifølge KiMs er der en god grund til at de er markedsledende på markedet. For at lave gode chips består opskriften simpelthen bare af kartofler, solsikkeolie og krydderier.

Du kan være helt sikker på at finde de helt klassiske chips fra KiMs i sortimentet, blandet med en masse modige nyheder, der både kan være ekstra stærke, ekstra søde og ekstra sprøde. KiMs er lig med chips, hvor der er fokus på kvalitet, derfor kan du altid være sikker, når du vælger chips fra KiMs.

KiMs snacks

Men KiMs er meget mere end chips, porteføljen indeholder også forskellige slags nødder, dips og chokolade. Ingredienserne i produkterne er gennemførte og lækre, for eksempel er al mælkechokoladen i produkterne fremstillet af bæredygtige kakaobønner.

Find alle de lækre produkter fra KiMs lige her på siden, det er både billigt og lækkert. Så forkæl dig selv, dine gæster eller din familie med de sprøde varianter, og aftenen bliver lidt hyggeligere. Hvis du bestiller inden kl 15, kan du have chips leveret foran din hoveddør allerede i morgen tidlig, så hvad venter du på?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.