Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KEVIN MURPHY

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KEVIN MURPHY

Kevin Murphy

Kevin Murphy er et australsk hårplejebrand, som blandt andet producerer shampoo, conditioner og hårstylingprodukter. Kevin Murphy er blevet meget populært, hvilket man godt kan forstå, når man tænker på hvor meget, der er kræset om både ingredienser og emballage.

Da Kevin Murphy ville lave hårplejeprodukter, rejste han rundt i hele verden efter virksomheder, der dyrker økologisk landbrug, så han var sikker på, at sortimentet kun ville blive af den bedste og mest naturlige kvalitet.

Produkterne er alle skabt ud fra den filosofi, at kombinere det videnskabelige med alt det bedste fra naturen og aromaterapi. Denne kombination gør, at man får den allerbedste hårpleje ved at vælge Kevin Murphy.

Hårpleje med naturlige og økologiske ingredienser

Resultatet er blevet til et hav af lækre produkter lavet af naturlige og økologiske ingredienser. Hårprodukterne indeholder for eksempel vitaminer og aminosyrer, som reparerer hårets ydre overflade, gør håret tykkere, og reducerer dannelsen af ??spaltede spidser. Nogle af hårprodukterne indeholder mangosmør og muru muru smør, som blødgører håret. Der er ekstrakter fra peruviansk bark, bambus og orangeblomst, som tilfører masser af fugt til håret. Du kan også finde antioxidanter fra kakadu blommer, orkidéer, lotusblomster og lime, som reducerer knækkede hår, og reparerer kemisk skadet hår.

Alle hårprodukterne fra Kevin Murphy er desuden sulfatfrie, fri for parabener og er ikke testet på dyr.

Kevin Murphy silver shampoo

Et af de produkter, som Kevin Murphy er meget kendt for, er hans silver shampoo. Silver shampoo er godt til personer med hvidt, lyst eller gråt hår. Disse slags hårfarver kan blive gullige, og en silver shampoo sørger for at frembringe et koldt og hvidt skær. Dette kan være lidt hårdt for håret, men det er lykkes Kevin Murphy at lave en silver shampoo, der skader håret mindst muligt.

Billige Kevin Murphy hårprodukter

Her på siden kan du finde vores udvalg af de lækre hårprodukter fra Kevin Murphy billigt. Vi har et stort udvalg af alle de populære shampooer og conditioners, såsom Kevin Murphy Angel Wash og Kevin Murphy Angel Rinse.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.