Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KEUNE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KEUNE

Keune

Den hollandske familieejet virksomhed Keune blev etableret i 1922 af Jan Keune. På daværende tidspunkt opfandt han en helt innovativ formel på permanentvæske, og sørgede for at Keune blev det første firma til at levere dette til Europa.

Keune er kendt for at lægge hjerte og sjæl i hver detalje i virksomheden. Det har båret frugt, for i dag bliver Keunes professionelle hårstylingsprodukter brugt i mere end 70 lande verden over. Al udvikling og produktion foregår stadig på egen fabrik i holland.

Keune produkter

Keune er et af de førende brands når det kommer til professionelle hårplejeprodukter. Det er de blandt andet på grund af det patenterede Double Layer Protection System, som beskytter håret mod UV-stråler, og mod varme fra stylingredskaber såsom glattejern og krøllejern.

Keune shampoo og andre hårplejeprodukter

Nogle af de produkter, der har gjort sig ekstra bemærket fra Keune er deres shampooer, og især deres silver shampoo. Silvershampoo har den effekt at den kan fjerne det gullige skær, der ofte kommer i et lyst eller gråt hår. Den lilla farve som silvershampooen har, neutraliserer det gule og giver håret et koldt skær. Silvershampoo generelt er derfor et meget populært produkt, og altså også den fra Keune.

Keune laver også shampoo til mænd, som har den kendetegnende runde form, der gør at Keune skiller sig ud fra resten. Af shampoo til mænd findes både en mod skæl og en shampoo mod hårtab.

Også Keunes hårmasker er blevet meget populære. De effektive hårmasker opbygger og tilfører fugt til håret afhængig af hvilken hårmaske du vælger. Det er altid en god ide at bruge en hårmaske en gang om ugen, for at give håret noget fugt, så det er mere modstandsdygtigt overfor vind, vejr og styling.

Billige Keune produkter

Vi har et stort udvalg af de lækre produkter fra Keune, og du kan finde dem billigt lige her på siden. Det er næsten umuligt at gå galt i byen med Keune, så shop dit nye hårplejeprodukt fra Keune, og få lækkert og stærkt hår.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus