Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KERATIN CLASSIC

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KERATIN CLASSIC

Keratin Classic

En af de mest anvendte ingredienser inden for genoprettende hårpleje er proteinet keratin. Keratin indgår som en vigtig bestanddel i hud, hår og negle, hvor proteinet medvirker til at beskytte og vedligeholde en sund struktur og balance. Keratin er udgangspunktet i hårprodukterne fra hårbrandet Keratin Classic. I serien findes både en shampoo og en conditioner, som genopretter, styrker og fremmer hårets naturlige vækstbalance. Desuden medvirker produkterne fra Keratin Classic til at blødgøre og genfugte håret.

Nemmere hårstyling med Keratin Classic

Et af keratinens andre gode egenskaber er at keratinen kan forhindre kruset hår. Har du mange vildfarende hårstrå og kruser dit hår meget, så kan hårprodukterne fra Keratin Classic hjælpe dig. Krøllet hår har også god gavn af shampoo og balsam tilsat keratin, da det reducerer krus i krøllerne. Dit hår bliver desuden nemmere at style og i det hele taget nemmere at have med at gøre.

Billig keratin shampoo og balsam

Start med at vaske dit hår i Keratin Classic Shampoo for at rense håret fri for snavs og stylingrester. Efter at shampoo’en er skyllet ud, kan du følge op med Keratin Classic Conditioner, som afslutter og forsejler håret, så fugten bevares og krus reduceres. Håret bliver ultrablødt og nemmere at frisere.
Produkterne fra Keratin Classic er yderst prisvenlige og henvender sig til alle hårtyper. Særligt tørt, krøllet og kruset hår får optimal pleje med hårprodukter tilsat keratin, så prøv de billige hårprodukter fra Keratin Classic og få en optimal base for din videre hårstyling.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.