Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KERATIN CLASSIC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KERATIN CLASSIC

Keratin Classic

En af de mest anvendte ingredienser inden for genoprettende hårpleje er proteinet keratin. Keratin indgår som en vigtig bestanddel i hud, hår og negle, hvor proteinet medvirker til at beskytte og vedligeholde en sund struktur og balance. Keratin er udgangspunktet i hårprodukterne fra hår brandet Keratin Classic. I serien findes der både en shampoo og en conditioner, som genopretter, styrker og fremmer hårets naturlige balance hvad angår væksten. Desuden medvirker produkterne fra Keratin Classic til at blødgøre og genfugte håret.

Nemmere hårstyling med Keratin Classics

Et af keratinens andre gode egenskaber er, at keratinen kan forhindre kruset hår. Har du mange vildfarende hårstrå og kruser dit hår meget, så kan hårprodukterne fra Keratin Classic hjælpe dig. Krøllet hår har også god gavn af shampoo og balsam tilsat keratin, da det reducerer krus i krøllerne. Dit hår bliver desuden nemmere at style og i det hele taget nemmere at have med at gøre.

Billig Keratin shampoo og balsam

Start med at vaske dit hår i Keratin Classic Shampoo for at rense håret fri for snavs og stylingrester. Efter at shampoo’en er skyllet ud, kan du følge op med Keratin Classic Conditioner, som afslutter og forsegler håret, så fugten bevares og krus reduceres. Håret bliver ultra blødt og nemmere at frisere.

Produkterne fra Keratin Classic er yderst prisvenlige og henvender sig til alle hårtyper. Særligt tørt, krøllet og kruset hår får optimal pleje med hårprodukter tilsat keratin, så prøv de billige hårprodukter fra Keratin Classic og få en optimal base for din videre hårstyling.

Med et medlemskab til siden her får du adgang til de lækre Keratin Classics produkter til små priser, så du sparer penge og samtidig sikrer dig fantastisk kvalitet af de skønne produkter som du bruger til at vaske og hydrere håret.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus