Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KERASTASE

Kerastase

Kérastase brandet repræsenterer den ultimative teknologi og forkælelse inden for hårpleje. Alle Kérastases hårplejeprodukter fremstilles ud fra den nyeste forskning. Frisører og håreksperter bag Kérastase har fokus på aktive ingredienser, som redder selv det tørreste hår, og som gør en synlig forskel på håret efter kort tids brug. Med Kérastase kan du få det hår, du altid har ønsket dig!

Kerastase produkter

Kerastase har udviklet en lang række hårplejeserier, så det er muligt at finde shampoo, conditioner eller en hårmaske, som passer til enhver hårtype.Har du problemer med skæl i håret, kan du prøve serien Kerastase Specifique, som indeholder effektiv skælshampoo, der gennemfugter hovedbunden og fjerner skæl.

Derudover har Kérastase også udviklet den meget populære hårplejeserie Kerastase Cristalliste, som indeholder shampoo til både fint hår og tykt hår. Af andre Kerastase serier kan nævnes Kerastase Densifique, Kerastase Nutritive, Kerastase Resistance eller Kerastase Homme, som er hårpleje produkter og shampoo specielt udviklet til mænd.

De mange forskellige hårproduktlinjer gør det muligt at finde et hårprodukt, shampoo, hårkur eller andet, som matcher lige præcis dit hårs unikke behov.

Kerastase er et af de mest kendte og eksklusive hårpleje brands i verden. Kerastase har siden 1964 skabt hårpleje produkter, som har vundet utallige priser. Kérastase er luksus til dit hår, og Kerastase brandet er, med sin store ekspertise og mangeårige erfaring med skabelsen af professionel hårpleje, blevet et populært valg for kvinder over hele verden. Kvinder som ikke går på kompromis med deres hårprodukter, og som derfor har valgt at forkæle deres hår med det allerbedste fra Kerastase.

Kerastase billig

Vil du have professionel hårpleje? En spa oplevelse derhjemme, og en fornemmelse som når du kommer lige fra frisøren hver gang du træder ud af badet? Så er det Kerastase du skal vælge. Find den Kerastase shampoo, hårkur og balsam som passer bedst til dit hår, og mærk forskellen! Du finder vores store udvalg af billig Kérastase lige her på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus