Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KENDALL JENNER X FORMAWELL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KENDALL JENNER X FORMAWELL

Kendall Jenner X Formawell

Vil du have produkter af høj kvalitet til at style dit hår med, så burde du anskaffe dig de skønne stylingredskaber fra Kendall Jenner x Formawell. I samarbejdet mellem Kendall Jenner og Formawell er der blevet skabt en række herlige stylingsredskaber såsom føntørre, krøllejern, glattejern og to forskellige børster. Der er derfor alt, hvad du skal bruge for at kunne skabe den frisure som du har lyst til lige meget om du har langt eller kort hår. 

Kendall Jenner x Formawell kollektion på Luxplus

Kendall Jenner er en amerikansk kendis, som du meget muligt kender i forvejen. Hun er et kendt ansigt over langt det meste af verden, hvor mange elsker at følge hende og hendes families liv. Kendall Jenner og hendes søstre har god stil og smag og ser altid bragende godt ud på tv. De går op i god kvalitet, smukt design og funktionalitet på hver deres måde, hvorfor det derfor også giver mening, at Kendall Jenner har indgået et samarbejde med Formawell. 


I serien kan du få de smukkeste stilrene styling produkter til håret, som kommer i en hvid farve med dele af kobberfarvede elementer. Farvekombinationen passer utrolig godt sammen og udsender et signal om kvalitet og eksklusivitet. Med de forskellige redskaber er der mange muligheder for at få lige præcis det look som du drømmer om på den givne dag, om du vil gøre lidt ekstra ud af dig selv til hverdag eller vil give den hele armen til en aften ude, så gør Kendall Jenner x Formawell det muligt, med de mange valgmuligheder. Med de skønne produkter kan du både skabe misundelsesværdig volumen i håret, de flotteste glatte lokker med glattejern, eller fald og krøller med krøllejernet. Med disse redskaber kan du slippe fantasien løs og prøve mange forskellige looks og skifte nøjagtigt som det passer dig.

Find de populære produkter her på Luxplus og få dem til en god pris. Vi leverer dem lige til døren, så meget nemmere bliver det ikke med at komme i gang med at skabe de mange smukke frisure.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus