Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KATY PERRY

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KATY PERRY

Katy Perry
Katy Perry er en amerikansk født sangerinde, som på ingen tid er blevet en vaskeægte superstjerne. Hun brød igennem i 2008 med hitsingle I kissed a girl og har siden haft stor succes både som sanger og skuespiller. Nu har Katy Perry lanceret sin egen duftlinie der repræsenterer hendes personlige stil og udtryk, både i flakonernes udseende, men også i de forskellige dufte, som Perry selv siger repræsenterer rebelskhed og er en dronning værdig.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.