Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KATY PERRY

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KATY PERRY

Katy Perry
Katy Perry er en amerikansk født sangerinde, som på ingen tid er blevet en vaskeægte superstjerne. Hun brød igennem i 2008 med hitsingle I kissed a girl og har siden haft stor succes både som sanger og skuespiller. Nu har Katy Perry lanceret sin egen duftlinie der repræsenterer hendes personlige stil og udtryk, både i flakonernes udseende, men også i de forskellige dufte, som Perry selv siger repræsenterer rebelskhed og er en dronning værdig.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.