Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KASHOKI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KASHOKI

Kashoki

Det luksuriøse brand Kashoki er for dem, der tør at lege med deres look både, hvad angår makeup, men også hår. Brandet har udviklet en lang række skønhedsredskaber, så du kan være sikker på at finde netop det produkt, som passer til din hårtype og de behov du måtte have inden for påføring af makeup.

Produkter til hår og makeup fra Kashoki 

Kashokis produkter er er alle skabt med inspiration fra asiatiske temaer. Især asiatisk mode og arkitektur har været den primære inspirationskilde under udarbejdelsen af produkternes unikke design. Alle produkter er designet til at give wow-effekt og skabe en smuk og fejlfri finish til ethvert look. 

Børster og kamme fra Kashoki 

Kashoki har tænkt over hver en detalje, når det kommer til de behov du måtte have inden for hårstyling. Brandet har udviklet en række børster og kamme, som kommer i flere forskellige former og størrelser for at give flere muligheder i forbindelse med din styling. Mangler du volumen i dit hår, kan du med fordel benytte en af de mange rundbørster under føntørring for at give håret et løft, så det vil fremstå mere voluminøst og kraftigt. Har du derimod brug for at præcisere dit look ned til mindste detalje, kan du benytte en af de mange kamme, både til at skabe en skarp skilning eller for at give håret et touch up. 

Kashoki makeupredskaber 

Er det derimod makeup redskaber som du mangler, så kan Kashoki også her tilbyde en lang række lækre produkter til rimelige priser. Eksempelvis kan du finde alt du behøver for at påføre foundation, øjenskygge, concealer, pudder, bronzer, blush m.m. Alle børster er udviklet til specifikke behov og forskellige typer makeup, så du på den måde vil få mest muligt ud af din makeup. Udover de mange børster finder du også de populære beauty blenders, som let og enkelt fordeler din foundation og concealer. 


Tag din styling til et nyt niveau med Kashokis mange produkter. Lad din kreativitet få frit spil og skab et defineret og spændende look med de mange redskaber fra det luksuriøse brand.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus