Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KAMILL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KAMILL

Kamill

Kamill er et australsk hudplejemærke, der ved hjælp fra kamille-planten beskytter den udsatte hud på hænderne og booster den naturlige regeneration i huden. Kamill håndcreme er den bedst sælgende håndcreme i Tyskland og anvender et plejende miks af kamilleekstrakt og bisabolol fra kamilleplanten. Den unikke kombination giver dine hænder langvarig fugtpleje og lader dem forblive bløde og glatte.

Flere varianter af håndcreme fra Kamill

I vores sortiment finder du flere forskellige typer af håndcreme, så du bedst kan finde den der er bedst for dig.

Varianten Intensive Hand & Nail Cream er en intensivt plejende håndcreme til både hænder og negle. Håndcremen indeholder både kamille, aloe vera og avocadoolie, som sammen skaber en naturlig fugtbarriere på hænderne og holder udtørring væk.

I sortimentet findes også en variant til sensitiv hud, den hedder Sensitive Hand & Nail Cream og er formuleret uden farvestoffer og desuden er parfumefri. Håndcremen i sensitiv-varianten bærer også det tyske Astma og Allergiforbunds mærkning for et godt produkt uden unødvendigt kemi. Cremen forhindrer tørhed og stramhed, som ofte er påvirket af årstiden eller hyppig håndvask.

Kamill Q10 Anti Age Hand & Nail Cream er en håndcreme med anti-ageing egenskaber, som holder huden på dine hænder ung og glat. Huden på hænderne er ekstra udsat, både for udtørring, men også aldring og her hjælper håndcremen fra Kamills Q10 ingredienser aktivt til bekæmpelse af rynker, alderstegn og alderspletter.

Plej hænderne med ekstrakt fra kamille

Brug gerne håndcremerne fra Kamill flere gange om dagen og hver gang du har vasket hænder eller udsat dine hænder for andre udtørrende aktiviteter. Håndcremerne kan bruges uanset din hudtype og køn, da alle versioner har en neutral og beroligende duft. Få bløde hænder og velplejede negle med håndcremer fra Kamill.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus