Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KAMILL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KAMILL

Kamill

Kamill er et australsk hudplejemærke, der ved hjælp fra kamille-planten beskytter den udsatte hud på hænderne og booster den naturlige regeneration i huden. Kamill håndcreme er den bedst sælgende håndcreme i Tyskland og anvender et plejende miks af kamilleekstrakt og bisabolol fra kamilleplanten. Den unikke kombination giver dine hænder langvarig fugtpleje og lader dem forblive bløde og glatte.

Flere varianter af håndcreme fra Kamill

I vores sortiment finder du flere forskellige typer af håndcreme, så du bedst kan finde den der er bedst for dig.

Varianten Intensive Hand & Nail Cream er en intensivt plejende håndcreme til både hænder og negle. Håndcremen indeholder både kamille, aloe vera og avocadoolie, som sammen skaber en naturlig fugtbarriere på hænderne og holder udtørring væk.

I sortimentet findes også en variant til sensitiv hud, den hedder Sensitive Hand & Nail Cream og er formuleret uden farvestoffer og desuden er parfumefri. Håndcremen i sensitiv-varianten bærer også det tyske Astma og Allergiforbunds mærkning for et godt produkt uden unødvendigt kemi. Cremen forhindrer tørhed og stramhed, som ofte er påvirket af årstiden eller hyppig håndvask.

Kamill Q10 Anti Age Hand & Nail Cream er en håndcreme med anti-ageing egenskaber, som holder huden på dine hænder ung og glat. Huden på hænderne er ekstra udsat, både for udtørring, men også aldring og her hjælper håndcremen fra Kamill’s Q10 ingredienser aktivt til bekæmpelse af rynker, alderstegn og alderspletter.

Plej hænderne med ekstrakt fra Kamille

Brug gerne håndcremerne fra Kamill flere gange om dagen og hver gang du har vasket hænder eller udsat dine hænder for andre udtørrende aktiviteter. Håndcremerne kan bruges uanset din hudtype og køn, da alle versioner har en neutral og beroligende duft. Få bløde hænder og velplejede negle med håndcremer fra Kamill.

Shower gels til mænd fra Kamill

Udover de skønne håndcremer kan du også få lækre shower gels til mænd fra Kamill. De lækre produkter tilfører ekstra velvære til dit bad og giver din hud fugt samtidig med at huden rengøres. 

Se det skønne udvalg af Kamill produkter igennem her på siden og spar penge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus