Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JOOP!

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JOOP!

Joop!
Joop! er et tysk tøjmærke designet af Wolfgang Joop og grundlagt i 1986. Joop! laver modetøj i den dyrere ende, dufte og tilbehør til hjemmet til mænd og kvinder. I Tyskland er Joop! et velkendt og populært mærke, som med deres udvalg af tidssvarende mode er velkendt og respekteret. Duftene fra Joop! findes både til mænd og kvinder og kommer i farvestrålende flasker med et enkelt udtryk i deres design. Parfumerne fra Joop! henvender sig både til en ung og til en mere moden kundegruppe.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.