Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JOOP!

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JOOP!

Joop!

Joop! er et tysk tøjmærke designet af Wolfgang Joop og grundlagt i år 1986. Joop! laver modetøj i den dyrere ende, dufte til mænd og kvinder samt tilbehør til hjemmet. I Tyskland er Joop! et velkendt og populært mærke, som med deres udvalg af tidssvarende mode er velkendt og respekteret. Duftene fra Joop! findes både til mænd og kvinder og kommer i farvestrålende flasker med et enkelt udtryk i deres design. Parfumerne fra Joop! henvender sig både til en ung og til en mere moden kundegruppe. Så uanset hvad du måtte ønske at tilføje til din duftgararobe er der gode chancer for at du finder det du søger hos Joop! 


Parfume til ham fra Joop!

Hos Joop! finder du blandt andet den skønne duft til mænd, Homme som består af duftnoter fra blandt andet appelsinblomst, bergamot, citrus og amalphicition. Parfumens hjertenote består blandt andet af duftnoter fra jasmin, heliotrop, kardemomme og kanel. Duften er utrolig skøn og vil uden tvivl gøre sig bemærket. 


Parfumer til hende fra Joop!

Leder du efter en duft til hende, så har Joop! skabt Le Bain som er en fantastisk parfume til kvinder, som dufter skønt af en herlig sammensætning af blomster. Le Bain består blandt andet af duftnoter fra appelsinblomst, bergamot, cedertræ, vanilje, jasmin og roser. Duftens samlede indtryk kan beskrives som en romantisk og samtidig sensuel duft som helt sikkert vil give et par komplimenter med på vejen. 


Billig parfume fra Joop! 

Vil du udvide din duftgarderobe, så er Jopp! helt klart et brand du skal undersøge nærmere, da deres parfumer består af en helt unik sammensætning af skønne duftnoter. Det er absolut muligt at finde din nye signaturduft hos Joop!. Skulle du stå og mangle en duftgave til en mand eller kvinde så er Joop! også en rigtig god mulighed, specielt når vi her på siden har skruet ned for priserne på de populære parfumer. En skøn duft er altid et hit at få i gave, så se dig omkring og find den helt rette her hos os på Luxplus. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus