Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JOHN MASTERS ORGANICS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JOHN MASTERS ORGANICS

John Masters Organics

John Masters Organics er det ultimative brand, når det kommer til økologiske og miljøvenlige hårpleje- og ansigtsprodukter. Frisøren og manden bag, John Masters, startede sin frisørkarriere i nogle af Miamis og Manhattans mest eksklusive saloner, og blev hurtigt et kæmpe navn i mode- og skønhedsbranchen. I dag bruges John Masters Organics hårprodukterne af hårstylister hos de største tv- og filmstudier i Hollywood, hvor utallige kendte stjerner har taget de økologiske hårprodukter til sig.

Det unikke ved John Masters Organics er plejebrandets banebrydende tilgang til økologi og miljø, samtidig med at produkterne har en fantastisk effekt på håret. Alle produkter skabes med beundringsværdige mærkesager, der bl.a. lyder at alle ingredienser skal være økologiske, at alle produkter skal være uden parabener og farlige kemikalier og vigtigst af alt skal det være bevist, at alle ingredienser er gavnlige for huden og håret.


John Masters Organics er naturlig hår- og hudpleje til alle

John Masters Organics er økologisk og miljøvenlig hår- og hudpleje til både kvinder og mænd. Hvad end du leder efter gode hårstyling-produkter, effektiv ansigtspleje, uimodståelige dufte eller blid kropspleje, så har John Masters Organics de reneste alternativer til konventionelle plejeprodukter, uden unødvendig kemi. Især frisører og kosmetologer med fokus på økologi og mild hårpleje, vil anbefale John Masters Organics hårpleje og ansigtsprodukter for deres gode og naturlige resultater.

Selvom John Masters har et stort fokus på økologi og miljø, går brandet ikke på kompromis med deres produkters egenskaber og vigtigheden af gode naturlige ingredienser og dufte.


Plej dig selv og din familie i tråd med naturen

Ved at bruge naturlige skønne dufte og ingredienser som rosmarin, lavendel, grøn te, rose, appelsin, avocado, abrikos, silke og mange flere, gør John Masters også al hårvask, hårpleje, hårstyling, ansigtsrens, ansigtspleje osv. til en særlig skøn oplevelse og luksuriøs selvforkælelse. De mange forskellige økologiske plejeprodukter har unisex dufte, som passer både til mænd og kvinder og I kan som par derfor sagtens være fælles om, at dele mange af de gode produkter fra John Masters Organics.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus