Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JOHN FRIEDA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JOHN FRIEDA

John Frieda

John Frieda London, Paris, New York hedder sloganet bag det kendte hårplejebrand for at understrege feelingen af storby og international succes, og alligevel er John Frieda brandet at finde i næsten alle storbyer på verdensplan. Den første John Frieda salon åbnede i London og blev en kæmpe succes og siden er storby efter storby blevet fyldt med fans som valfarter til de luksuriøse frisørsaloner for at få fingre i John Friedas lækre sortiment af hårstyling og shampoo.

John Frieda shampoo til farvet hår

John Frieda var bl.a. et af de første hårplejebrands som begyndte at skabe hårpleje efter hvilken hårfarve deres kunder havde og derfor kan du stadig den dag i dag, købe John Frieda hårpleje til blondiner, rødhårede og brunetter. Med serier som John Frieda Sheer Blonde, Radiant Red og Brilliant Brunette, bliver John Frieda produkterne nøje udvalgt efter hårtype og ikke mindst hårfarve og evner at få det bedste frem i hårets farve hvad enten det er lyst fra naturens side, eller farvet henholdsvis lyst, brunt, sort og så videre.

John Frieda Go blonder serien og mange andre bestsellers

Blandt blondiner er det særligt John Frieda serien til lyshårede som er blevet en bestseller. Blandt andet hårplejeserien John Frieda Go Blonder som er et lysningsprodukt der kan farve det lyse hår eller de lyse striber et par nuancer lysere, er en af de helt store bestsellere fra John Frieda.
I det hele taget er John Frieda et oplagt valg til dem med farvet hår. Har du farvet hår, og vil du gerne have en shampoo og conditioner til farvet hår, som kan få farven til at holde længere og blive mere intens i farven, har John Frieda adskillige produkter, shampoo, balsam og hårspray som beskytter din hårfarve og gør den ekstra glansfuld.
John Frieda hårpleje er også kendt for sine plejende ingredienser som giver masser og glans og blødhed tilbage til det slidte, tørre hår som trænger til nyt liv. De velduftende hårmasker fra John Frieda giver optimal pleje til skadet hår og kan med fordel bruges ved hver eneste hårvask.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus