Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JELLY BELLY

Jelly Belly PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JELLY BELLY

Jelly Belly

Brandet Jelly Belly blev grundlagt tilbage i år 1869. Brandet startede oprindeligt som en amerikansk konditor fabrikant, men tilbyder i dag en række forskellige produkter. 100 år efter virksomhedens opstart introducerede brandet de populære Jelly Belly Beans, som blev et kæmpe hit og selveste præsident Ronald Reagan var begejstret for Jelly Bellys produkterne. 

Mange varianter med Jelly Belly produkterne 

Den dag i dag er der 50 forskellige smagsvarianter af Jelly Belly Beans og mere end 100 forskellige slags gourmet-slik under mærket Jelly Belly. Jelly Belly er derudover tilgængelig i over 20 lande, inklusive brandets hjemland, USA. 

Jelly Belly smag 

Jelly Belly findes blandt andet i varianter såsom jordbær, citron, mango, kanel, kokosnød, kiwi og mange, mange flere. Der er så mange smagsvarianter, som sikrer at der er noget for enhver uanset præference. Jelly Bellys er sure og saftige og du kan mikse dem sammen eller blot udvælge dine favoritter. Her på siden finder du blandt andet Jelly Beally Bean dispenseren, som kommer i et stilfuldt retro look og en praktisk størrelse. Hav dispenseren stående på skrivebordet eller i køkkenet, så du nemt og enkelt kan få adgang til en håndfuld lækkerier. 

Duftlys, luft-opfriskere, body wash og meget mere fra Jelly Belly 

Jelly Belly sælger ikke kun slik og søde sager. Brandet tilbyder nemlig også showergel, luft-opfriskere og duftlys som alle er tilgængelige på denne side. Du kan blandt andet få showergels med en lækker og frisk duft af bubblegum, blåbær, kirsebær eller appelsinsorbet. De velduftende stearinlys og luft-opfriskere kan fås i ligende dufte, som minder om Jelly Bellys mange velsmagende slikvarianter. 


På siden her kan du finde en lang række lækkerier til den søde tand samt mange velduftende ting til dit hjem, som både vil pynte og få dit hjem til at dufte skøn og rent. Find din personlige favoritter her på siden og nyd godt af de mange forskellige duft- og smagsvarianter. Bestiller du allerede inden klokken 15.00, kan du få leveret dine produkter til døren allerede dagen efter dit køb.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus