Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JELLY BELLY

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JELLY BELLY

Jelly Belly
Den amerikanske slik klassiker Jelly Belly, også kendt som Jelly Beans, er nu også nået til Danmark, og du har nu mulighed for nemt at få fingre i de mange sjove smagsvarianter fra Jelly Belly.
Jellly Beans fra Jelly Belly kommer i mange sjove farver og kreative indpakninger der gør dem oplagte som en sjov gaveidé, eller et festligt indslag i slikudvalget på en hyggeaften. Sur, sød, salt, stærk, frugtig osv. Smagsindtrykkene er mange med Jelly Belly jelly beans og slik bønnernes mange flotte farver, pynter flot i slikskålen på bordet. Og nu er jelly beans fra Jelly Belly ikke længere en underlig eksotisk specialitet som du behøver flyve over atlanten for at afprøve. Køb de sjove Jelly Belly beans til en billig pris her, og få en sjov og anderledes slik oplevelse sammen med din familie og venner.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.