Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JAY Z

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JAY Z

Jay Z
Den amerikanske rapper Shawn Corey Carter bedre kendt som JAY-Z er muligvis én af de mest succesrige hiphop musikere og iværksættere i hele verden. Han har sammen med sin kone sangerinden Beyoncé - Queen B, datteren ”Blue Ivy Carter”. Rent professionelt er der ikke det projekt, som han ikke har været involveret i - manden er jo en kamæleon. Han har blandt andet grundlagt op til flere pladeselskaber, han er medgrundlægger af modemærket Rocawear og et par natklubber. Derudover er han også meget sportsinteresseret, og er medejer af et NBA hold. Og som om dette ikke er nok, lancerede han sin første parfume “Gold Jay Z i 2013.

JAY-Z Gold parfume

Jay-Z parfume “Gold” var den første duft som blev introducerede i 2013, som rapperen produceret. Den er baseret på eksklusive, varme og aromatiske duftnoter, der passer godt til manden, der tør alt og kan alt. Den rummer blandt andet noter af ingefær, grapefrugt, blåbær og kardemomme, som bliver fuldendt i duften af noter fra vetiver, pink peber, lavendel, violer, teak og bourbon vanilje, der giver parfumen det skønne løft. Flasken har en hvid mat overflade med en guld indskrift og en gyldent låg. Ren elegance og attitude, meget i stil med Jay-Z ånden. Absolut til manden der tør og kan alt. Forud for parfumen JAY-Z Gold har rapperen også skabt andre maskuline dufte såsom Rocawear Evolution, 9ix Rocawear, X Rocawear og 9ix Rocawear Gold blot for at nævne nogle få.

Parfumerne kan selvfølgelig købes her hos Luxplus i både 50 ml og 90 ml. Når du shopper på Luxplus.dk får du altid fri fragt på alle dine bestillinger - uanset hvor meget du shopper for. Smid produkterne, som du ønsker ned i din kurv, og få dem leveret hurtigst muligt.

Hvis du lægger din bestilling inden kl. 15.00, bestræber vi os på, at sende din pakke afsted allerede samme dag. Vælger du at få din bestilling leveret med DAO Hjemmelevering, distribuerer DAO pakken om natten, hvor den bliver leveret til din hoveddør / postkasse allerede morgenen efter. Nemmere, hurtigere (og billigere) bliver det ikke.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus