Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JAY Z

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JAY Z

Jay Z
Jay Z, som faktisk er døbt Shawn Corey Carter, er muligvis en af de største rappere i verden. Derudover er han gift med sangerinden Beyoncé, som han har datteren Blue Ivy Carter med. Rent professionelt er der ikke det projekt han ikke har været involveret - manden er jo en kamæleon. Han har blandt andet grundlagt op til flere pladeselskaber, han er medgrundlægger af modemærket Rocawear og et par natklubber. Derudover er han også meget sportsinteresseret, og er medejer af et NBA hold.

Og som om dette ikke er nok, lancerede han sin første parfume “Gold Jay Z i 2013. Den eksklusive parfume er lavet på noter af ingefær, grapefrugt, blåbær og kardemomme, som blandes med maskuline vetiver i duftens hjertenote. Det understøttes af pink peber, lavendel og violer samt teak og vanilje i duftens base. Parfumen kan selvfølgelig købes her hos Luxplus i både 50 ml og 90 ml. Flasken har hvid mat overflade med guldskrift samt guld kapsel. Meget i Jay-Z’s ånd må man sige.

Køb den hos os, og spar op til 57 % på Jay Z’s parfume, der har gjort ham populær på endnu et område… Gad vide hvad det næste bliver?
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus