Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JANTAR

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JANTAR

Jantar

Jantar er så tæt på et fuldendt udvalg af hårplejeprodukter og kropsplejeprodukter, du kan komme. Alle produkter i serien er nærende for hud og hår, uanset om du leder efter kropscreme, hårkure eller hårstylingsprodukter. Som en ekstra bonus er produkterne fra Jantar virkelig billige her hos Luxplus, så du kan få en komplet hår- og kropsplejeserie til en brøkdel af pengene sammenlignet med mange tilsvarende mærker.

Billige hårprodukter fra Jantar

Når du køber Jantar hårprodukter online her på Luxplus, har du mulighed for at få en komplet serie af både hårpleje og -hudplejeprodukter billigt. Jantars hårprodukter tager udgangspunkt i naturens egne plejende kræfter. Alle produkter er baseret på urter kombineret med en avanceret, biologiske formler, der er omhyggeligt udviklet af eksperter. I alle produkterne fra Jantar er der A-, E- og F-vitamin samt rav i.

Noget af det der gør Jantar helt unikt er, at styling produkterne, udover at style håret, også plejer håret. Du kan derfor bruge stylingprodukter som Jantar Hair Mousse og Hair Spray uden at bekymre dig om, om de slider på håret. Køb Jantars hårprodukter billigt online, og spar mange penge på rigtig god hårpleje og styling!

Kropsplejeprodukter fra Jantar

Ud over hårprodukter har Jantar også en bred vifte af kropsplejeprodukter i sit sortiment. Jantars kropsplejeprodukter er især gavnlige for dem, der ønsker lidt anti-aging effekt, da produkterne giver optimal næring og fugtighed til huden. I sortimentet finder du blandt andet bodylotion, håndcreme og meget mere, der aktiverer hudens regenereringsproces. Derudover dufter produkterne utroligt godt med forskellige planterige duftstoffer. Prøv Jantar kropsplejeprodukter og opdag nye favoritter.

Billige kropsplejeprodukter

Køb billige kropsprodukter og hårprodukter fra Jantar her hos Luxplus giver dig utrolig god værdi for pengene. Det er produkter af høj kvalitet baseret på avanceret biologisk forskning, til priser, du ikke troede var mulige. Prøv de billige kropsprodukter og hårprodukter fra Jantar - vi kan love, at du vil blive forbløffet over, hvad du får for pengene.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus