Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JAMES BOND

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JAMES BOND

James Bond

James Bond har gennem tiden altid været karismatisk, forførende og selvsikker. Parfumerne fra James Bond oser af det samme, sammen med extravagance, modighed og i det hele taget bare lækkerhed. Duftene i enhver James Bond parfume er nøje udvalgt, sammensat og bygget op omkring historien om den britiske agent James Bond, også kendt som agent 007, som redder verden gang på gang, samtidig med at hans maskuline styrke og sexede udstråling forfører den ene smukke kvinde efter den anden.

Igen og igen vender James Bond karakteren tilbage i nye roller, men altid som den selvsikre, ukuelige mand der lever på kanten. Sean Connery, Roger Moore og Daniel Craig er tre af de helt store skuespillere, som har haft rollen som den karismatiske helt.

James bond parfume til mænd

James Bond parfumer til mænd er skabt ud fra de forskellige James Bond filmtitler, og har derfor navne som James Bond 007, Quantum, Ocean Royale og James Bond 007. Kan du som mand afspejle dig i James Bond spionens spændende liv, og vil du gerne have en parfume som signalerer maskulinitet og lækkerhed, er det en parfume fra James Bond du skal gå efter. Parfumerne er perfekte til den maskuline mand, der vil have en duft der oser af mand med stort m.

James Bond parfume til kvinder

Men det er ikke kun mændene som kan få del i de lækre dufte fra James Bond. Som noget forholdsvis nyt har James Bond parfume brandet også skabt en serie af parfumer til kvinder, som er skabt med inspiration fra de ultra sexede kvindelige karakterer i James Bond filmene. Prøv f.eks. James Bond 007 For Women som er en moderne, mystisk og forførende duft.

James Bond universets kvinder er indbegrebet af forførelse, sex og feminin udstråling, men James Bonds kvinder har også altid en mere legesyg og skjult bagside. En sexet hemmelighed som forførende bliver underspillet i deres leg med vores James Bond helt. Derfor består James Bond parfumerne til kvinder også af ekstra feminine duftnoter og et islæt af noget overraskende og særligt forførerisk, der lurer lige under overfladen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.