Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

IRINA THE DIVA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

IRINA THE DIVA

Irina The Diva

Irina Olsen, eller som du nok kender hende bedst - Irina the diva er en dansk-ukrainsk blogger, influencer og realitystjerne. Hun har blandt andet medvirket i en række forskellige tv programmer og har som det seneste lanceret eget makeup brand under hendes kendisnavn, Irina the Diva.

Irina the diva

Irina blev født i Ukraine, hvor hun boede med hendes familie til hun var 10 år gammel. Herefter flyttede hende og familien til Danmark, hvor Irina har boet hele sit ungdoms- og voksenliv. Irina fik sin tv debut, da hun tilbage i 2011 deltog i reality programmet, Fristet. Efterfølgende har Irina optrådt i programmer som Mig og min mor, Influencers, Divaer i junglen, Beauty Bosserne og miniserien En diva vender hjem. I dag lever den 32-årige Irina af de sociale medier og er hendes eget brand på fuldtid. Ved siden af arbejdet jonglerer hun familielivet, hvor hun er gift med Morten Olsen, som er en dansk DJ, bedre kendt som Faustix. Sammen har parret datteren, Allessia på 3 år.

Irina the diva makeup 

Irina the diva er blandt andet kendt for hendes store passion og viden omkring makeup. I mange år har hun blogget og udformet videoer på youtube, hvor hun giver råd og vejledning til forskellige makeup looks. Da passionen var så stor, fik Irina i 2018 udlevet en stor drøm, nemlig at lancere makeup produkter i eget navn. Indtil videre består kollektionen af to produkter, en palette og mascara. Begge produkter er blevet meget populære og man skal være hurtig, for at få fingre i influencerens makeup produkter. Planen er at kollektionen med tiden skal udvides, så flere produkter kan komme til - så I kan godt glæde jer.

Mere om influenceren Irina the diva

Udover sin store passion for makeup, stil, mode og indretning, så bruger Irina ligeledes hendes sociale platforme til at tale til kvinder om de emner, som kan være svære at åbne op om. Eksempelvis sætter hun stor fokus på accept af den krop vi hver især har, hvor vi skal acceptere vores forskelligheder og sætte fokus på, at alle kroppe er gode kroppe, præcis som de er.


Shop de lækre produkter fra Irina the diva lige her på luxplus.dk.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus