Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

INVOGUE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

INVOGUE

Invogue

Invogue er et privatejet firma der specialiserer sig i forskellige beauty produkter. Kreativitet, tilpasningsevne til et marked der hurtigt ændrer sig og langvarige kunde- og leverandørforhold har været Invogues nøgle til den fortsatte vækst og produktudvikling.

Kernefokus er på øjenprodukter i form af blandt andet farve til vipperne, vippeserum og kunstige vipper. Med længere vipper er det muligt at skabe nogle mere intense øjenmakeuplooks, som egner sig perfekt til festlige lejligheder, hvor der godt må skrues lidt op for makeuppen. Med længere vipper er det dog også muligt at bruge mindre makeup, fordi vipperne skaber dybde i ansigtet, og det er dermed muligt at se frisk og veludhvilet ud med færre midler. Hvis man samtidig får dem farvet, giver det et mere intens men stadig naturligt look og man ser mere frisk ud allerede når man slår øjnene op om morgenen.

Produkterne fra Invogue kan altså gøre en stor forskel selvom de måske ikke synes af meget. Men prøv dem, og se og mærk forskellen, du vil ikke fortryde det.

Billig øjenvippeserum fra Invogue

Et af Invogues kerneprodukter er øjenvippeserum. Øjenvippeserum er blevet utrolig populært, fordi det er muligt at få de bambivipper som de fleste af os kun har kunnet drømme om. Det behøver vi heldigvis ikke mere, for nu springer der øjenvippeserum frem over det hele, og Invogue har også lavet en.

Her på siden kan du finde vores produkter fra det lækre brand Invogue. Du kan blandt andet finde den meget populære øjenvippeserum billigt. Eyelash serummet indeholder fibre, som med det samme sørger for at dine vipper synes tykkere og fyldigere. Ved regelmæssig brug er resultatet mere permanent, da capixyl, som serummet indeholder, sørger for at du taber færre vipper, da serummet giver næring til vipperne, så de bliver stærkere. Serummet sørger ydermere for at væksten af nye vipper går hurtigere.

Plej og styrk dine vipper med produkter fra Invogue!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.