Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

INSIGNIA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

INSIGNIA

Insignia

Insignia er produkter til både mænd og kvinder, der har fart over feltet og kræver kropspleje, som kan leve op til det høje tempo. Insignia tilbyder kropsplejeprodukter til en god pris, som er perfekte i hverdagen og får dig til at dufte skønt og føle dig frisk.


Showergels til kvinder fra Insignia

Til kvinder har Insignia skabt en serie af showergels inspireret af de eksotiske dufte fra farvestrålende drinks. De lækre showergels kommer således med dufte af tequila watermelon and lime, som er en perfekt sød/syrlig duft. En anden version dufter af Mojito and Mint, som er et lækkert miks af mynte og mint, samt frozen papaya og rom, som er en lækker frugtduft. Du kan således med Insignia starte festen allerede i badet og komme i godt humør med de ultra velduftende showergels i flotte farver. Party mode on!

Insignia-produkter til mænd

Insignia har også produkter til mænd, herunder deospray, aftershave og barbergel. Deosprays til mænd fra Insignia kommer i tre dufte, Dark Seduction, Zero og Sport. Insignia Dark Seduction deospray er den perfekte duft til en date-night og dufter forførende og tiltrækkende. Insignia Zero Deospray er en deospray, der dufter mere rent og neutralt, hvis du ikke ønsker en for overvældende duft. Insignia Sport Deospray er den perfekte deospray til sport, eller hvis du bare ønsker en frisk og aktiv duft.

Insignia laver også barberskum, der gør din barbering lettere. Barberskummen findes i 2 slags, den ene er Foam Rush, som er til følsom hud. Insignia Shaving Foam Rush for Sensitive Skin er tilsat fugtgivende aloe vera og virker ikke udtørrende på huden. Den anden slags er Insignia Shaving Foam Zero, som er tilsat menthol og glycerin, der beskytter huden og holder den fugtig under barbering.

Insignia laver også aftershave som kommer i versionerne Zero og Sport, der komplimenterer de tilhørende deosprays på bedste vis. Insignia Aftershave kan både anvendes efter barbering, men også blot som en duft, når du vil være ekstra velduftende.


I kombination eller hver for sig giver produkterne dig en cool følelse af velvære og sparker dagen i gang på bedste vis.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.