Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

IMPULSE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

IMPULSE

Impulse

Impulse er et engelsk parfumebrand som har skabt sig en enorm succes ved at udvikle billige parfumespray eller bodymists, kendt under navnet Impulse Body Spray eller Impulse Body Fragrance, som er nemme at have med i håndtasken.
Impulse parfumerne er skabt af den verdenskendte parfumør Ann Gottlieb som i årevis har været med til at skabe nogle af verdens bedste parfumer fra de største brands. Med utallige udødelige parfumeklassikere bag sig, har parfumøren Ann Gottlieb bragt Impulse parfumer til et storslået og luksuriøst niveau hvor du får virkelig meget duft for pengene. De forskellige Impulse bodymists er meget billige, men indeholder hver sin unikke duftsammensætning der holder længe og virker frisk og lækker når den sprayes på kroppen. Det smarte ved Impulse body sprays er deres lille praktiske indpakning som gør dem perfekte som rejsemakker i tasken. En rejsemakker som du i løbet af en lang dag, hurtigt kan hive frem og opfriske dig selv med.

Billige Impulse parfume deodoranter

I det store Impulse sortiment finder du blandt andet bestseller dufte som Impulse True Love, Very Pink, Vanilla Kisses, Sweet Smile og mange andre skønne dufte. Impulse fragrances har forsøgt at ramme en bred smag så der er parfumer til enhver stil og type. Uanset om du er til duften af frisk citrus, søde karamelnoter, blomsternoter eller de tungere, sødere trænoter, kan du med garanti finde en favoritduft blandt Impulse parfumerne. Ud fra de forskellige titler, er det nemt at afkode hvilken fantastisk duft der gemmer sig bag. Prøv selv at teste de populære Impulse deosprays, og gæt hvilken type parfume der passer bedst til dig som person.

Kultprodukterne fra Impulse findes stadig

Impulse startede allerede i 80’erne med at skabe de kendte Impulse parfume deodorant spray og blev op igennem både 80’erne og 90’erne et kultbrand som ikke var til at komme udenom. Parfumøren bag, den berømte Ann Gottlieb, brugte sin ekspertise og mangeårige erfaring til at skabe de unikke Impulse parfume deodoranter og det lille Impulse logo med den lille, blafrende sommerfugl, blev hurtig kendt over hele verden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus