Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ILŪ

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ILŪ

ilū

ILŪ er et mærke, der fokuserer på hår og beauty redskaber. ILŪ udvikler sine produkter med en stor passion for skønhed og nye trends, og deres sortiment består primært af børster. Produkterne er lavet af rå veganske materialer, og er udviklet med en ensartet kvalitetstænkning, opmærksomhed på detaljerne og med brugervenlighed i fokus. 

Med ILŪs professionelle hårbørster kan du nemt rede dit hår nemt og undgå dårlige hårdage. ILŪs hårbørster er fremstillet af et slidstærkt plastmateriale, der gør dem nemme at holde rene. Hårbørsternes unikke design og syntetiske hår, gør også produkterne gode til at modvirke kruset hår.

Veganske børster

Med ILŪ kan du forvente, at du får et produkt af høj kvalitet. Den fleksible plastik, som ILŪ børsterne er lavet af, er af vegansk materiale, og har et gennemtænkt design, der stimulerer hovedbunden i dybden. ILŪs hårbørster er perfekte til både vådt, tørt, langt og kort hår.  Designet af produkterne gør det også nemt at have med i håndtasken, så du lige kan rede håret i løbet af dagen.

Hårbørsterne egner sig desuden også til børn, da de ikke river i håret, og skåner den sensitive hårbund. 

Makeupbørster & makeupsvampe

ILŪ kan desuden noget med makeup tools, som er helt specielt. Både det stilrene design, og den skarpe funktionalitet gør, at ILŪ er blevet så populært, og bør ligge i enhver kvindes makeuppung. Så hvis du endnu ikke har prøvet makeupbørsterne eller svampene fra ILŪ, så gør dig den tjeneste at shop noget af det hjem- du vil ikke fortryde det. 

Billigt makeup tilbehør

Der er desuden penge at spare, hvis du køber de lækre produkter fra ILŪ hos Luxplus. Vi har samlet et bredt og lækkert udvalg af de populære børster, og sørget for at du får det til gode priser. 

Hvis du er medlem af Luxplus, tilbyder vi desuden fri fragt på alle ordrer, og leverer din pakke direkte til din hoveddør efter 1-2 dage. Faktisk får du den allerede dagen efter, hvis du bestiller inden kl. 15. Vi leverer alle ugens 7 dage, året rundt!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus