Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

IDEAL OF SWEDEN

iDeal Of Sweden PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

IDEAL OF SWEDEN

iDeal Of Sweden

I dag er vores smartphones for de flestes vedkommende vores kæreste eje. Det er ofte ikke en billig en af slagsen vi har det med os, så det er vigtigt at beskytte telefonen, samtidig med at vi kan sætte et personligt præg på den.

Det svenske mærke iDeal of Sweden har siden starten i 2013 hurtigt lykkedes at etablere sig på markedet for eksklusivt smartphone tilbehør. iDeal of Sweden har et stort udvalg af skind, tasker og tegnebøger til smartphones i moderne designs og materialer af høj kvalitet. Bare et par år efter grundlæggelsen, havde virksomheden solgt over en million af virksomhedens produkter i over 50 lande - og når du ser og føler på et etui fra iDeal of Sweden kan man godt forstå hvorfor.

iDeal of Sweden - smartphone covere i verdensklasse

Hos iDeal of Sweden er defineret af kvalitet, design og funktion. Disse ord er udgangspunktet for udviklingen af ??alle deres produkter. iDeal of Sweden's etuier til smartphones er blevet spredt over hele verden, på grund af deres konsekvent eksklusive design, deres høje kvalitet og funktionalitet. Alle produkter i iDeal of Sweden er håndlavede. De produkter i sortimentet der er lavet af læder, er lavet af Premium PU-materialer, der er både miljøvenlige og holdbare, samtidig med at de forbliver rene og pæne i lang tid.

iDeal of Sweden lægger også stor vægt på ansvarlig iværksætteri. Derfor er iDeal of Sweden's smartphone tilbehør fremstillet, pakket og distribueret på en etisk og miljømæssig bæredygtig måde.

Køb billige covers fra iDeal of Sweden her

Som medlem af Luxplus kan du købe smartphone tilbehør fra iDeal of Sweden til lave priser - hele tiden året rundt. Takket være vores unikke medlemskabskoncept kan du spare mange penge på dit cover fra iDeal of Sweden, uanset om du har en iPhone eller Samsung.

Så trænger din telefon også til en opgradering, så iklæd den et lækkert cover fra iDeal of Sweden. Du bestemmer selv om det skal være farverigt eller neutralt, måske du vil have et der matcher årstiden? Eller dit humør?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.