Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

I HEART MAKEUP

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

I HEART MAKEUP

I Heart Makeup

I Heart Makeup er en del af Tam Beauty, som står bag nogle af de største beauty brands i UK, blandt andet det meget populære og smukke Makeup Revolution. Tam Beauty er eksperter i beauty og makeup, og bag virksomheden står ægte mennesker med lidenskab, som elsker at gøre op med den traditionelle måde at tænke beauty på, og giver os innovative og spændende beauty brands.

Tam Beauty har over 27 års erfaring i kosmetikbranchen, og er en global virksomhed, der udvikler og producerer makeup, hudpleje og hårpleje. Virksomheden stræber efter, at levere spændende produkter af høj kvalitet til overkommelige priser, som er tilgængelige over hele verden. Tam Beauty står selv bag mærkerne, som alle indeholder de lækreste ingredienser af høj kvalitet, og som er lavet med 100% passion. Ingen af mærkerne er testet på dyr.

Billig I Heart Makeup

I Heart Makeup vinder mere og mere indpas her i Danmark, og det kan vi godt forstå. I Heart Makeup laver makeup, der er super lækkert, og som er til at betale. Vi har samlet vores udvalg her på siden, og se engang hvor fint det er! Vi er vilde med det, det er lige sådan noget man gerne vil have stående fremme på badeværelseshylden. Vi har et stort udvalg af I Heart Makeup billigt!

I Heart Makeup palette

En af de produktserier der har gjort det ekstra godt, er øjenskyggepaletterne fra I Heart Makeup, som hedder I Heart Chocolate. Og de er lige så lækre som de lyder, de dufter nemlig enten af chokolade eller jordbær, mums! Den med jordbær indeholder lysere nuancer end den med chokolade. Begge paletter tilbyder nogle meget lækre og indbydende nuancer, der kan bruges både til hverdag og fest.

I Heart Makeup blush

En anden meget populær serie fra I Heart Makeup er de fantastiske hjerteformede blush, som har nogle pigmenterede og utrolig flotte nuancer. Gløden du får af dem er ikke til at tage fejl af, hvis du ikke har prøvet dem, så gør det!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.