Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HUSK

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HUSK

Husk

HUSK er et naturlægemiddel, der sørger for at opretholde en god balance i maven. HUSK har en dokumenteret effekt, og virker mod forstyrrelser og sygdom i tarmsystemet. Det kan for eksempel være forstoppelse, diarré, irritabel tyktarm eller forhøjet kolesteroltal. HUSK består af skaller fra frøet Psyllium og fås i kapselform eller i pulver. Pulverudgaven fås med smagsvarianter af solbær og lemon. Skallerne indeholder 85% fibre og kan blandes op med vand eller juice, drysses på morgenmaden eller spises i kapselform. HUSK kan også anvendes af gravid og glutenallergiker.

Mange gravide har problemer med fordøjelsen under graviditeten, hvorfor det kan være en fordel at tage HUSK gennem graviditeten.

HUSK er godkendt af sundhedsstyrelsen som naturlægemiddel, og er et naturligt produkt og indeholder ingen tilsætningsstoffer.

HUSK loppefrøskaller

HUSK frøskaller indeholder 85% fibre, og er, ligesom andre plantefibre, svære at fordøje. Det skyldes at frøskallerne gennem mave og tarm opsuger frøskallerne væske og svulmer hermed op, samtidig med at de afgiver vegetabilsk slim, som smører og beskytter tarmvæggene. Loppefrøskallerne svulmer op, og tarmens indhold fylder mere, hvorfor afføringen bliver blød. Tarmindholdet får en mere tilpas konsistens, som især tyktarmen bedre kan arbejde med.Derudover bliver mængden af gavnlige bakterier i tarmen øget.

HUSK sænker kolesteroltallet

HUSK har en dokumenteret effekt på forhøjet kolesterol. Ved et forhøjet kolesteroltal øges risikoen for blodpropper via åreforkalkning. HUSK har den fordel, at det både sænker og forebygger mængden af kolesterol i blodet.

HUSK bør dog ikke erstatte en sund og varieret kost, med masser af fiber. Spis masser af frugt og grøntsager, og vælg de grove alternativer af brød og pasta. Og begræns indtaget af sukker og fedt.

Her på siden finder du vores store udvalg af HUSK. Vi har det både som pulver og kapsler, og med og uden smag. Det er altid en god ide at holde maven i balance, så hvorfor ikke drysse noget HUSK henover yoghurten i morgen? Din mave vil takke dig!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus