Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HURRAW!

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HURRAW!

HURRAW!

Er du også fan af naturlige læbepomader? Så bør du kigge nærmere på de her fantastiske læbepomader fra Hurraw!. Hurraw! laver super lækre veganske læbepomader, som gør dine læber bløde, fugtige og smukke at se på. De kommer i mange forskellige smagsvarianter og duftvariationer. Blandt andet med smag af kaffe, lakrids, chokolade, vanilje, citron, lime, mint, root beer, chai og coconut og earl grey. Man har næsten lyst til at spise dem.

Hurraw! produceres i USA og indeholder kun de bedste ingredienser, hvorfor alle ingredienser også er Fair Trade. De indeholder koldpressede nødder eller frø, olier og smørfedt som er behandlet under 48 grader. Således holder de på deres vigtige næringsstoffer og enzymer. Du vil tydeligt mærke forskellen efter brug.

Hurraw! arbejder ud fra det princip at en læbepomade skal være blød, uden at være klæbrig, ikke for sød, eller glossy og aldrig grynet, men altid langtidsholdbar. Betingelser som vi kvinder helt sikkert kan stå inde for. Udover smagen og konsistensen, så har Hurraw! også tænkt på formatet, hvorfor læbepomaden passer perfekt i baglommen på et par jeans en hel dag, uden at smelte. Hurraw! har virkelig fundet formlen på den perfekte læbepomade - prøv selv!

Er du til læbepomader, som giver dig bløde kysseklar løber og så endda med smag, så tag et kig og se, om ikke du kan finde en der passer til dig. Hvis ikke du er til læbepomader med smag, har Hurraw! også udarbejdet en helt neutral version. Derudover har Hurraw! også udviklet en læbepomade Sun protection med SPF 15. Læbepomaden indeholder Zinc Oxide, som er et naturligt mineral, der blokerer for både UVA og UVB stråler. Du kan derfor trygt anvende Sun protection læbepomade om sommeren.

Hurraw! er til dig, som ønsker en læbepomade, der er 100 % økologisk og vegansk. Samtidig er de fri for parabener, gluten, barske konserveringsmidler, hormonforstyrrende stoffer, syntetiske duftstoffer eller æteriske olier.

Hurraw! passer til alle slags hudtyper, alle slags smag, og i en masse flotte farver- what’s not to like!
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.