Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HTH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HTH

hth

Hth er en del af Cederroth koncernen, som producerer produkter inden for personlig pleje primært til de nordiske lande og Polen. Produkterne bliver produceret i Sverige. Cederroth’s produkterne er delt op i krop, hud og hår, hvor hth hører til under hud.

Hth står nemlig for Hjælper Tør Hud, simpelt men godt. Og det er også sådan cremerne fra hth er, kropspleje der er lige til. Hth er specielt udviklet til tør og ekstra tør hud, da cremerne har en meget høj fugtgivende effekt.

Bodylotion uden parabener

Alle cremer er uden skadelige stoffer, uden parabener, uden farvestoffer og konserveringsmidler, men de fleste indeholder lidt parfume.

Hth cremerne er ekstra blødgørende, blandt andet fordi de har en lav PH-værdi. Men også fordi cremerne er fremstillet af en blanding af carbamid og mælkesyre, som der eksfolierer og blødgører huden. Både carbamid og mælkesyre findes naturligt i huden, og binder fugten i huden. Kombinationen af de her ingredienser i hth’s cremer hjælper altså kroppen med at bevare den helt rigtige fugtbalance.

Hth’s cremer blødgører, fugter og plejer huden, så du kan gå dagen i møde med en flot og gennemfugtet hud. Der er trods alt en grund til at den er så populær i Sverige, den holder nemlig hvad den lover.

Bedste bodylotion til tør hud

Hth’s bodylotion har vundet bedst i test, på grund af den meget høje fugtgivende effekt, fordi den er nem at smøre ud, og fordi den ikke koster alverden. Desuden indeholder hth’s bodylotion færrest aktive ingredienser og færrest kemiske stoffer end de andre cremer der var med i testen.

Lige her på siden finder du vores udvalg af de voldsomt populære bodylotions fra hth. Du kan både finde den originale bodylotion og en bodylotion med vitamin E og omega 3 og omega 6. Vi har desuden en universal creme fra hth, som også er ufattelig lækker og nyttig at have med i tasken, da du kan bruge den som håndcreme, læbepomade, eller andre steder, der kan trænge til fugt i løbet af dagen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus