Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HERMES

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HERMES

Hermes
Hermès er parfume brandet til den kræsne type der aldrig går på kompromis med kvalitet og luksus. Som et af de helt store og dyreste modehuse, har Hermes skabt sig et stærkt internationalt modebrand, men også Hermes parfume linje er blevet verdenskendt for sin fantastiske kvalitet.
Hermes parfumer og deodoranter til kvinder og mænd er blevet ikoniske parfume klassikere. Parfume eksperterne bag Hermes fantastiske duft univers har skabt kvalitets parfumer som ikke bare dufter skønt, men som hver især fortæller deres egen unikke historie.
Thierry Hermès grundlagde Hermes i 1837 og enhver parfume duft fra det gamle modehus vidner om tradition og historie og en særlig fornemmelse for kvalitet og god stil.

Siden 1930’erne har Hermes skabt parfumer til både mænd og kvinder. Blandt de helt store klassikere findes kvinde parfumer som Hermes Jour D’Hermes, Jour D’Hermes Absolu og Hermes Kelly Caleche edp.
Til mænd findes parfume klassikere fra Hermes som Terre D’Hermes, Terre D’Hermes deodorant, Terre D’Hermes Limited Edition, Hermes Eau D’Orange Verte Eau de Cologne, Terre D’Hermes Eau Tres Fraiche.
Parfume eksperter kalder Hermes parfumer for kunst og der er ingen tvivl om at Hermes har ladet sig inspirere af kunstens verden og ladet hver kvinde og mande parfume fortælle sin egen unikke historie.
Hele Hermes parfume univers er opdelt efter den type historier som parfumerne fortæller. Således findes der romandufte som er parfumer der holder længe og som løbende ændrer karakter og duft i løbet af dagen, novelledufte som er en umiddelbar skøn og karakterfuld duft som fortæller sin duft og sin historie med det samme, og sidst men ikke mindst digtdufte som er komplicerede og anderledes i deres parfume udtryk.

Hermes Paris parfumer har tidligere været svære at få fat i uden at man skulle rejse til udlandet, og vi er derfor meget stolte af at kunne tilbyde et eksklusivt udvalg af Hermes parfume klassikere til en meget billig pris.
Find din nye parfume klassiker der aldrig går af mode i det skønne udvalg af billige Hermes parfumer.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus