Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HELLO KITTY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HELLO KITTY

Hello Kitty

Hello Kitty blev produceret af det Japanske firma Sanrio og designet af Yoko Yamaguchi. Figuren dukkede første gang op i 1974 på en vinyltaske og blev hurtigt en kæmpe succes i Japan og derefter i USA i 1976. I dag er Hello Kitty et verdenskendt brand med produkter inden for skoleartikler, mode, TV serier og meget meget mere. 


Her på Luxplus kan du selvfølgelig også finde nogle af de herlige produkter fra Hello Kitty. 

Hello Kitty på Luxplus

Her på siden kan du finde mange forskellige Hello Kitty varianter som du kan glæde dig selv med eller en du holder af. Hello Kitty er blevet en verdensomspændende succes, hvilket ikke er så mærkeligt, når man ser, hvor sød grafik der er skabt på alle Hello Kitty produkterne. 


Har du en lille pige i familien eller i din omgangskreds kan du glæde hende med de søde Hello Kitty hårelastikker, som kommer i forskellige farver og variationer.  

Hello Kitty parfume

Foruden accessories m.m kan du også få en parfume fra Hello Kitty sortimentet. Parfumen kommer i en uimodståelig indpakning, som enhver Hello Kitty elsker vil finde helt fantastisk. Parfumen emmer af vanilje og blomster og passer perfekt til den søde pige. Parfumen kommer i den fineste Hello Kitty taske som du kan bruge præcis som du ønsker.


Hello Kitty har også skabt plastre med deres søde motiver på. Falder dit barn og slår sig og er han eller hun helt vild med Hello Kitty, så kan et plaster fra brandet om muligt hjælpe lidt ekstra på dit barns opfattelse af den skramme, der er kommet på kroppen. Hjælp dit barn med at tørre tårerne fra kinderne ved hjælp af de søde plastre fra Hello Kitty. 


Foruden ovenstående har Hello Kitty også skabt søde tæpper som du kan have med i bilen, på dit barns værelse eller noget helt tredje. Som du nok kan høre kan du få rigtig mange ting med Hello Kitty motivet - du kan sågar få tandpasta til familiens mindste fra det populære japanske brand. 


Se udvalget igennem og find de varianter som dit barn vil holde allermest af.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus