Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HELLMANN'S

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HELLMANN'S

Hellmann's

Mayonnaise siges at have været opfundet af en fransk kok, der arbejdede for Hertugen af Richelieu i 1756. Da Hertugen var ude og kæmpede mod briterne ved Port Mahon, arbejdede Hertugens kok på at forberede maden til sejrsfesten. En af retterne var baseret på fløde og æg, men da kokken opdagede at han ikke havde mere fløde, måtte han improvisere og brugte i stedet olivenolie. På den måde skabte han et nyt mesterværk, som han kaldte "Mahonnaise".

Richard Hellman åbnede i 1905 en deli butik i New York, hvor han begyndte at sælge sin egen mayonnaise. Skaberen bag opskriften var hans kone, og Hellman lavede den blå roset omkring dåsen, som du kan genkende på designet den dag i dag. 100 år senere er mayonnaisen fra Hellmann’s deli i New York den amerikanske favorit i mayonnaise-kategorien, og er også elsket af millioner af mennesker verden over.

Hellmann's Mayonnaise

Hellmann’s sortiment tilbyder i dag en bred vifte af produkter, der blandt andet består af forskellige typer mayonnaise, dressinger og saucer. Alle produkter er udviklet med visionen om, at give en lille dosis af glæde og inspiration i den daglige madlavning, hvad enten det er til frokost, aftensmad, som tilbehør til grillmad, picnic eller andet, så er en Hellmann's altid en god idé.

Mayonnaise med naturlige ingredienser

Produkterne er ikke kun udviklet til at give en god smag, Hellmann’s lægger også stor vægt på de produkter, der udvikles under gode forhold. Produkterne er derfor lavet af omhyggeligt udvalgte, naturlige ingredienser af høj kvalitet, der tager din madlavning til et andet niveau. Æggene i Hellmann’s mayonnaise er for eksempel fra fritgående høns, og olien er rig på Omega-3. Hellmann’s arbejder desuden konstant på, at finde nye måder at minimere deres miljøpåvirkning på.

Billig mayonnaise fra Hellmann’s

Alt mad smager lidt bedre med lidt mayonnaise fra Hellmann’s. Men du behøver ikke bare at bruge Hellmann’s som tilbehør til din mad, du kan også bruge mayonnaise i madlavningen til at skabe en mere rund og fyldig smag. Med lidt Hellmann’s mayonnaise i maden, kan du maksimere smagen i din madlavning, og få flere spændende varianter i både dine forretter, hovedretter og tilbehør i din salat og dine saucer.

På Luxplus finder du Hellmann’s mayonnaise i forskellige smagsvarianter og udgaver såsom økologisk, light og karrymayonnaise. Derudover vil det være meget billigere at handle her hos Luxplus, og du slipper for at skulle slæbe dine indkøb hjem fra supermarkedet. Hvis du køber Hellmann’s her fra Luxplus, leverer vi dag-til-dag direkte til døren.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus