Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HELENA RUBINSTEIN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HELENA RUBINSTEIN

Helena Rubinstein
Helena Rubinstein er et af de største kosmetik brands i verden. Helena Rubinstein var en selvsikker og ekstraordinær kvinde som kæmpede sig op fra fattige kår og skabte en verdensberømt succes mærke inden for makeup og hudpleje. I 1902 åbnede Helena Rubinstein sin første skønhedsbutik i Australien. I dag kan man vel næppe nævne ordet mascara, uden at tænke på de luksuriøse mascara i smukke designs fra Helena Rubinsteins makeup univers.
Helena Rubinstein kreerede de mest fantastiske makeup klassikere under mottoet: Enhver kvinde kan blive smuk hvis hun gør en indsats.
Mascara var Helena Rubinstein er blandt nogle af de mest solgte mascara i verden og er blevet populære på grund af deres fantastiske egenskaber og gode holdbarhed. Med en Helena Rubinstein mascara kan du forme lange, smukke vipper og bygge dine øjenvipper op til at give dig uimodståelige øjne.

Blandt de mange Helena Rubinstein mascara finder du favorit mascara produkter som Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara, waterproof mascara, Lash Queen Mascara Black, Lash Queen Fatal Blacks Mascara, Helena Rubinstein Lash Queen Feline Extravaganza Mascara og mange flere fantastiske og billige Helena Rubinstein mascara.
Du kan også købe Helena Rubinstein mascara i en gaveæske og få både en Helena Rubinstein mascara, en øjen makeupfjerner og en god øjencreme fra Helena Rubinstein. Helena Rubinstein makeup produkterne er meget populære og eksklusive og prisen på en Helena Rubinstein mascara er derfor i den lidt dyrere ende. Vi har dog valgt altid at have Helena Rubinstein på tilbud så du kan købe billig Helena Rubinstein mascara, og få eksklusiv makeup til en meget billig pris.
Mascaraen over dem alle er Helena Rubinstein Lash Queen mascara som gør vipperne smukt definerede, har en intens sort farve som virkelig indrammer øjnene og giver et flot makeup look.
Kender og elsker du allerede Helena Rubinstein mascara eller har du lyst til at prøve en ny mascara som med garanti vil blive en ny makeup favorit i din makeup taske, kan vi anbefale Helena Rubinstein Lash Queen Mascara.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.