Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HEALTHPOINT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HEALTHPOINT

Healthpoint

Healthpoint, som er grundlagt i 1996, producerer dagligdagsvarer til detailsektoren. Healthpoints mål er at levere varer til den pris og kvalitet markedet kræver, og at kunne levere dem når kunden efterspørger dem. Healthpoint har både et bredt sortiment af sundhedspleje og toiletartikler, men også en lang række own label produkter til nogle af de største high street forhandlere.
Healthpoint er stolte over deres høje kvalitet og service, og det faktum at de finder produkter i alle hjørner af kloden gør at de til stadighed er et af de mest konkurrencedygtige brands inden for deres felt.

Kondomer, massage gel eller glidecreme fra Healthpoint

Er du på udkig efter billige alternativer til de kendte, dyre brands så er Healthpoint absolut værd at tjekke ud. Med et bredt sortiment indeholdende stort set alt lige fra kondomer, glidecreme, masageolie og vaseline/petroleum jelly, til babyprodukter som zinksalve, panthenol creme eller effektive mundskyl. Uanset hvilket dagligvare produkt du søger, har Healthpoint et godt og billigt produkt til dig. Mange af de produkter du kender og køber på apoteket, fremstilles af Healthpoint. Du kan derfor med fordel tjekke Healthpoints store sortiment ud og spare turen til apoteket, for ikke at nævne spare penge.

Healthpoint har været frontløbere med at udvikle billigere alternativer til de store dyre brands. De mener at deres kunder gerne vil betale for kvalitetsprodukter, og ikke for dyre reklamebudgetter eller modeller der er photoshoppet. Healthpoint ved at hvis det skal være muligt at konkurrere med de store dyre brands, skal deres produkter være lige så gode som deres, eller endnu bedre. Takket være den tankegang, er det lykkedes for Healthpoint at have en jævn vækst gennem årene, da folk bliver ved at købe og anbefale produkterne til venner og bekendte.
Healthpoint har deres egen kvalitetsafdeling, som sikrer at de fabrikker de bruger, hele tiden stræber efter at bevare og forbedre kvaliteten af produkterne. Produktionsfaciliteterne bliver løbende tjekket af European Quality og Ethical Standards. Healthpoint er crueltyfree og imod dyreforsøg, hvorfor ingen af deres produkter er testet på dyr.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus