Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HARPIC

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HARPIC

Harpic

Harpic er et engelsk toilet rengøringsbrand som stammer helt tilbage fra 1920’erne. I snart hundrede år har Harpic fremstillet effektive rengøringsmidler og især deres rengøring til toilet og badeværelse er blevet en verdensomspændende succes. Harpic rengøringsprodukterne i de kendetegnende lyseblå, pink og grønne nuancer, indeholder patenterede formler som kan få bugt med selv den mest kradse kalk og snavs på dit badeværelse.

Harpic toiletblokke

Harpic brandet er især blevet en kæmpe succes på grund af de mange effektive toiletblokke som du nemt kan sætte fast i din toiletkumme. Harpic toiletblokke gør hvert et skyl til en effektiv afrensning af dit toilet og sørger for at holde din hygiejne helt i top.
Der er ikke noget mere irriterende end et toilet der står og kalker til og bliver gult og misfarvet. Er du træt af at dit toilet bliver brunt og gult nede i kummen efter kort tids brug? Så prøv at fastgøre en af de smarte små Harpic toiletblokke under kanten på kummen, og læg mærke til hvordan Harpic hurtigt får gjort kål på den snavsede belægning i wc kummen. Harpic toiletrens indeholder ofte blegemiddel, kalkfjerner og ikke mindst en skøn duft, som i effektiv harmoni gør dit toilet helt skinnende rent.

De forskellige Harpic toiletblokke kommer i mange forskellige duft varianter med dufte som blomster, citrus eller frisk havluft. Og så er de drøje i brug. Husk at bruge en toiletblok som en fast del af din rengøringsrutine. Dit toilet vil takke dig for det, og du vil selv kunne opleve en markant forskel på hvor skinnende dit toilet syner ved brugen af Harpic.
Harpic toiletrengøring gør det meget lettere at holde din hygiejne på badeværelset ved lige og få et flot, skinnende og ikke mindst velduftende badeværelse som du stolt kan vise frem til dine gæster. Prøv de populære rengøringsmidler fra Harpic og oplev selv forskellen på dit toilet eller badeværelse.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus