Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HAIRWORTHY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HAIRWORTHY

Hairworthy

Hairworthy blev grundlagt i London af Safi, en kvinde, der havde opgivet håbet om nogensinde at få tykt hår, der var længere end til skulderen. Hun havde prøvet alt, både at stoppe med at bruge stylingredskaber, og begynde at bruge naturlige olier og hårprodukter, og endda bruge mange penge på dyre hårkure behandlinger osv. Det var først, da Safi fandt ud af, at forskning viste, at kombinationen af nogle bestemte vitaminer og mineraler kunne give utrolige resultater, og det viste sig at være sandt! Hun købte disse specifikke mineraler og vitaminer og fandt den perfekte kombination. Efter blot en måned kunne Safi se og mærke, at hendes hår var længere og tykkere, og det er her successen Hairworthy begyndte.

Hair vitamins af vingummi fra hairworthy

Hairworthy har udviklet en perfekt kombination af vitaminer og mineraler, som forskning viser, giver længere, stærkere og tykkere hår. Og så er de lavet som lækre vingummier. Hairworthy hår vitaminer i stilfulde dåser, og vingummierne er udformet som små blå stjerner.

Få tykkere hår med Hairworthy

At få tykkere hår kan virke umuligt, men det er det ikke - nu er det tid til at ændre den indstilling om, at du altid bare vil have tyndt og skrøbeligt hår. Med sine unikt høje niveauer af biotin og folsyre kombineret med mineraler og vitaminerne A, B12 og C, giver Hairworthy vitaminer fremragende resultater.

Få længere hår med hår vitaminer fra Hairworthy

Et tykkere hår betyder også et længere hår, fordi håret bliver mere modstandsdygtigt, jo tykkere det er. Hermed vil du se fremragende resultater på ingen tid. Der er set tilfælde, hvor kvinder, der spiste hår vitaminer fra Hairworthy på bare 2,5 måned fik 2 cm længere hår!

Billige og gode hår vitaminer

Det er ikke tilfældigt, at Hairworthy er vokset fra at være en britisk kvindes søgen på tykkere og længere hår, til nu at have lager i både Tyskland, Spanien, Italien, Frankrig og USA. Det er fordi Hairworthy hår vitaminer virker. Ved at købe hår vingummierne her på Luxplus, kan du endda spare på dem.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus