Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HAIR GENIC

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HAIR GENIC

Hair Genic

Hair Genic er udviklet under firmaet Farmona Natural Cosmetics Laboratory, der blev grundlagt i 1997 i den polske by Krakow. Virksomhedens vision er, at kombinere den nyeste innovation inden for kosmetik med næring fra vegetabilske olier. Deres produkter har vundet markedets tillid og anerkendelse af kunder, der værdsætter innovation, høj kvalitet og effektivitet i naturlig kosmetik.

Hair Genic er en moderne hårserie dedikeret til både mænd og kvinder. Deres produkter fremstilles i henhold til omhyggeligt udvalgte ingredienser, der kombinerer de nyeste trends inden for hårpleje med unikke egenskaber af naturligt aktive ingredienser. Med sin avancerede formel er deres hårserier ikke kun udviklet til at tage sig af håret, men også for at gøre styling af håret lettere og sjovere.

Shampoo, conditioner og hårmasker fra Hair Genic

Serien Bamboo & Oils er udviklet til tørt og beskadiget hår. Den innovative formel af produkterne er baseret på bambus’ værdifulde olier og ekstrakter, som har styrke og genopbyggende egenskaber.

Acai & Volume er en innovativ serie, der kombinerer styrkende egenskaber af acai frugtekstrakter med en volumen opbyggende effekt. Dens lette formel uden silikone renser både hår og hovedbund, samtidig med at risikoen for elektrisk hår reduceres. Du får et hår, der er skinnende og fuld af liv og volumen.

Den beskyttende hårplejeserie Monoi & Thermo tilbyder innovative produkter, der giver en beskyttende effekt på dit hår. De indeholder næringsrige Monoi olie ingredienser, og er udviklet til at fugte og blødgøre dit hår. De rengører håret grundigt, beskytter mod høje temperaturer og UV-stråler, samt hjælper med at opretholde et sundt hår.

Billige hårplejeprodukter på Luxplus

Ligegyldigt hvad dit hår har behov for, kan du finde det blandt Hair Genics forskellige produkter, som er tilpasset til forskellige hårtyper og behov med nærende ingredienser til at skabe de resultater, du ønsker at opnå med dit hår. Du kan endda få dette resultat til en meget billig pris, når du handler hos Luxplus, som giver dig mulighed for at spare både tid og penge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.