Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GREEN SHIELD

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GREEN SHIELD

Green Shield

Skal du have gang i en større hovedrengøring derhjemme, så kan Green Shield hjælpe dig med at gøre dit hjem skinnende rent på en hurtigt og nem måde. Med brandet Green Shield skal du ikke engang bruge knofedt, da produkterne generelt er så effektive, at de klarer sliddet for dig. 

Rengøring til mikroovn eller køleskab 

På Luxplus finder du blandt andet Microwave & Fridge & Freezer rengøringsproduktet, som kan hjælpe dig af med genstridig snavs, indgroet fedt og madrester. Hjælp din mikroovn med at blive skinnende ren igen og nyd et flot og hygiejnisk resultat. Produktet består af 70 ekstra store wipes, som du kan bruge til at aftørre overfladerne med. De effektive wipes hjælper derudover med at dræbe bakterier og er derfor eminente at bruge i køkkenet for at opretholde en sund køkkenhygiejne. 

Rengøring til køkkenet fra Green Shield 

Hos Green Shield finder du ikke kun wipes til køleskab og mikroovn. Du kan nemlig også finde wipes til resten af dit køkken, som let og effektivt fjerner snavs på diverse overflader. Prøv eksempelvis Green Shield Ultimate Wipes som indeholder små skrubbekorn, der hjælper dig med at fjerne madrester eller andet snavs, som kan forekomme i køkkenet. 

Rengøring til lædermøbler fra Green Shield 

Har du lædermøbler, så har Green Shield ligeledes udviklet helt særlige wipes til at rengøre netop denne form for materiale i dit hjem. Pakken indeholder 70 wipes, som du let kan aftørre dit lædermøbel med.  

Rengør spisebord og babystole

Skal du rengøre spiseborde eller babystole, hvor der er kommet madrester på, kan du med fordel benytte dig af de særlige Food Surface wipes. Disse wipes er antibakterielle og vil derfor slå bakteriemængden ned på det område, hvor du benytter dig af disse wipes. Kludene kan bruges på de overflader, hvor der kan forekomme kontakt til maden som eksempelvis spisebordet, babystole eller noget helt tredje. 


Find alle de effektive wipes her på Luxplus til små priser og se frem til et skinnende rent hjem ved hjælp af de effektive produkter fra Green Shield. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus