Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GŌNG

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GŌNG

GŌNG

GÖNG laver hårbånd, hårbøjler, hårspænder og hårelastikker. GÖNG arbejder med forskellige farver, former, strukturer og materialer. Nogle gange behøver du kun en simpel hår accessory for at kunne sætte håret lidt mere smart op. Det kan for eksempel være, når du skal fjerne din makeup, når du træner, eller når du ligger på sofaen og slapper af. Et opsat hår, hører sig dog ikke kun til situationer som disse, hvor det er praktisk at få håret op, nogle gange ser et outfit bare lidt federe ud med en hår accessory. Med en hårbøjle eller hårklemme fra GÖNG har du uendelige muligheder for at sætte dit hår på en hurtig og nem måde. I GÖNGs velassorteret sortiment, er du garanteret at finde et produkt, der matcher din stil og personlighed, uanset om du foretrækker den tidløse klassiker eller de lidt mere festlige alternativer.

Billige hårbånd, scrunchies og hårspænder fra GÖNG

GÖNG fokuserer meget på detaljer og finish. De forskellige produkter er dekoreret med perler og lignende. De forskellige materialer afspejler produktets stil og følelse. De smukke hårspænder er af mere klassisk karakter, og fremstillet i fløjl og blonde materialer. Disse hårspænder er ideelle til de mere specielle og fine lejligheder.

Mange af os har hårelastikker eller scrunchies som de også hedder, på håndleddet, når vi ikke bruger dem. Af den grund har GÖNG sørget for, at mange af hårelastikkerne er specielt udsmykkede, så de faktisk ser ud som armbånd, når de er på håndleddet. Disse scrunchies er så detaljerede, at de også kan bruges kun som armbånd, hvis det ønskes. Dette giver naturligvis mange muligheder, og du kan hurtigt ændre dit look i løbet af dagen. Vælg mellem tynde og tykke hårelastikker i alle mulige materialer.

Billigt hårpynt

På denne side har vi samlet vores udvalg af hårpynt fra GÖNG. Og sikke et fint og feminint udvalg det er GÖNG har lavet. Læg mærke til de forskellige materialer og stilarter. Med GÖNG har du mulighed for at får styr på lokkerne, og samtidig spicy frisuren lidt op. Vores priser er lave, så du kan købe lidt mere. Personlig, nem og billig hårstyling simpelthen!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus