Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GOLD MASK

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GOLD MASK

Gold Mask

Gold Mask er en serie af skønne og plejende produkter til ansigtet, som du kan bruge derhjemme. Trænger dit ansigt til en rigtig god ansigtsmaske, er det maskerne fra mærket Gold Mask du skal bruge. Gold Mask er en helt ny og banebrydende generation af ansigtsmasker og øjenmasker, som bygger på en unik teknik, og som indeholder aktive ingredienser, som trænger ind i huden og regenererer den.

Undersøgelser har vist at en ansigtsmaske fra Gold Mask kan forynge og opstramme huden i ansigtet, mindske mørke rander under øjnene og andre tegn på søvnmangel, minimere synlige porer, reducere fine linjer og i det hele taget tilføre huden ekstra fugt og pleje.

Guldmaske til ansigtet

Gold Mask er især kendt for sin populære guldmaske Gold Bio-Collagen Facial Mask, som indeholder guldpartikler og en unik cremeformel, som får huden til at arbejde og producere ekstra collagen. Når den fantastiske guldmaske kommer i kontakt med huden i ansigtet frigives collagen, planteekstrakter og vitaminer som derefter optages af huden og giver en hurtig mærkbar effekt.

Øjenmaske mod poser under øjnene

Med til Gold Mask serien af guldmasker hører også Gold Mask Collagen Crystal Eye Bag Mask, som er en øjenmaske, der også bygger på Gold Mask seriens banebrydende viden om hud og vitaminer, men som er fremstillet til brug i øjenomgivelserne. Øjenmasken henvender sig specielt til dem, som ønsker at bekæmpe synlige fine linjer og mørke rande under øjnene.

De populære ansigtsmasker og øjenmasker fra Gold Mask har uden tvivl opnået kultstatus blandt både forbrugere og hudeksperter i hele verden, på grund af sine gode egenskaber og synlige resultater. Vil du gerne forkæle dit ansigt og gøre noget ekstra godt for din hud, kan du selv prøve hvad en Gold Mask maske kan gøre for dig. Gold Mask masken er nem at bruge og opbevares den køligt i emballagen efter brug, kan du sagtens genbruge den et par gange. Få en spafornemmelse på dit eget badeværelse med en Gold Mask maske.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.