Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GOLD

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GOLD

Gold

Gold Professional Haircare er et dansk brand inden for hårpleje, der samler to professionelle frisører og stylisters erfaringer i et mærke. GOLD er dansk kvalitet og Spansk kreativitet - udviklet af Victor Moreno og Marco Sharif.

Hårplejeserien er skabt ud fra en filosofi om, at turde udfordre den nuværende måde at tænke på, for at skabe en fremtid med endnu bedre produkter. GOLD er inspireret af det bedste fra naturens dufte, farver og strukturer.

Gold er en komplet serie af hårprodukter, med i alt 12 produkter, som tilsammen udgør en komplet serie af nærende og gode produkter, der kan style ethvert slags hår. GOLDs mål er altid at være på forkant med nye produkter, og sørge for at kunne levere nye produkter, når efterspørgslen er der. Hårprodukterne dækker alle behov og alle typer af hår - både kort, langt, tyndt, tykt, tørt, fedtet, normalt mm.

Bæredygtige hårprodukter

Produkterne er udelukkende lavet af genbrugelige og bæredygtige ingredienser, ligesom naturen er tænkt aktivt ind i serien ved brug af ingredienser som planteekstrakter og rene æteriske olier, samt aktive naturlige antioxidanter. Alle produkter i Golds sortiment er frie for parabener, dog lige med undtagelse af Sea Water Cream, og er uden allergene parfumestoffer.


De mange multi funktionelle og miljøvenlige produkter, giver styrke og holdbarhed til frisuren, og mulighed for at skifte udseende og look, afhængig af moden, årstiden eller humøret.

Hårprodukterne fra Gold Haircare dækker ethvert behov, både til mænd og kvinder med enhver form for hårtype, længde og tykkelse. Produkterne er kendetegnet af høj kvalitet, og ikke mindst et helt unikt og smukt design. Vi kan godt forstå at Gold er blevet så populært, for ikke nok med at det er helt fantastisk at bruge, så er Gold en af de flotteste hårproduktserier der findes på markedet. Det er helt perfekt til den skandinaviske minimalistiske stil, som de fleste holder af. Stil den frem på badeværelseshylden, så dine gæster også kan få glæde af Golds flotte og stilrene design.

Billige Gold hårprodukter

Vi har et stort udvalg af de mega lækre hårprodukter fra Gold. Blandt nogle af de mest populære produkter finder du for eksempel tørshampoo, spray tan, hårpudder og hårvoks.

Gold Hairvare er en forkælende vifte af produkter, som er innovative og funktionsdygtige.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus